MANDY

Hej på er! Jag glömde nästan bort att blogga, jag är inte van vid det längre..
Iallafall så började jag skolan vid 10 idag, dansade i ungefär 2,5 timme. Jag har inte bara varit off med bloggen utan jag har faktiskt varit ganska seg med dansen med men jag är tillbaka där nu, jag tycker att det är kul igen och jag det har gått bra hela veckan, jag har dansat ungefär 12 timmar den här veckan. Sen hade jag samhällskunskap och sedan slutade jag vid halv 3.
Satt kvar i skolan med Julide i en timme och Amanda kom då. Drog till stan med henne, träffade Erik och Axel en stund och nu är jag och Amanda här hemma hos mig och väntar på Mc Donald's haha oh. Vi sover här inatt.
det är ju fantastiskt att vara oseriös
 
 

LÅT MIG FÖRSÖKA EN GÅNG TILL

Hej allihopa! Hur mår ni?
Gud vad mycket frågor och kommentarer jag fått dagligen på alla olika sociala medier. Galet. Men jag förstår att ni undrar eftersom jag bara helt plötsligt bara slutade vara aktiv här. Jag har haft fullt upp med allting. Skolan går verkligen svindåligt och ger mig världens ångest varje kväll. Min blogglust försvann helt och hållet. Jag har inte varit på topp med humöret på sista tiden. Jag håller på att flytta. Det är mycket som händer nu.
MEN jag ska försöka ännu en gång. För jag vet att det oavsett om statistiken sjunkit med hundratals läsare så finns det fortfarande människor som klickar in varje dag och undrar och väntar på att jag ska uppdatera. Och efter alla meddelanden, tweets, frågor och kommentarer jag fått så vill jag gärna fortsätta. Jag gillar att det fortfarande finns dom som uppskattar mig och bloggen.
 
Och till att börja med så vill jag ta det lite lugnt. Jag kommer inte att göra så väldigt igenomtänkta inlägg som jag brukade göra, inte nu direkt. Jag börjar med lite i taget. Skriver nått vanligt inlägg per dag tills jag kommer in i det, tills jag känner att allt börjat lugna ner sig. Jag kommer alltså köra ett enkelt race till att börja med och om detta funkar så kan jag lova er att jag kommer vara tillbaka där jag var!
 
SÅÅÅ ÄR NI MED MIG? SKA NI FORTSÄTTA LÄSA?
 

SÖNDAG




VÅGA ATT TRIVAS I DINA KLÄDER

Känner att jag är skyldig er ett av de lite mer intressanta inläggen för att jag har varit/är sämst på att blogga nu för tiden. SÅÅÅÅÅÅÅ idag skriver jag ett inlägg som jag hoppas att åtminstone några av för hjälp utav.
Hur många av er vill ha kläder på er som ni inte vågar gå ut med? Hur många av er har gått ut med något klädesplagg och sedan blivit blickad på grund av det? Hur många av er sitter och kollar på kläder på nätet som ni drömmer om att ha på er men inte beställer för att ni känner att ni inte kommer våga använda de?
Jag får dagligen frågor/kommentarer på ask, får även höra en del i verkligheten också som ''Jag vill också ha på mig det, det och det men jag vågar inte''.
 
Jag var himla osäker i mig själv. Jag vågade inte ha på mig det jag ville ha på mig. Jag satt alltid inne på weheartit eller på olika modebloggar och bara tänkte och drömde. Jag vågade inte vara annat än bara basic, ett par jeans, tisha och en skinnjacka typ (menar inte att det är fel på det).
Det var inte förrän 2013, kanske i mitten mot slutet som jag började känna att ''nae, nu måste jag börja känna mig bekväm''. Att inte vara bekväm i sina kläder kan iallafall för mig förstöra dagar. När jag började gå ut i det jag ville så självklart kändes det som alla stirrade på mig, så känns det fortfarande ibland men vad jag gjorde var att jag stod emot. Varför ska folk stå och blicka bara för att man vågar? Om du kör ditt egna race så är du modig, modigare än vad du nånsin kommer att bli. Nu när jag har börjat vara mer mig själv så har jag blivit så mycket starkare, jag tar inte alls åt mig lika mycket utav elaka kommentarer som jag kan få ibland.
 
 
En sak till
Alla dessa olika klädstilar, vad är det med dom? Ja men det är väl klart att du kan gå som en ''överklassorre'' ena dagen och andra dagen gå runt och se ut som en pundare. Vad spelar det för roll? När jag får höra att min stil är fin, då tänker jag bara ''vilken är min stil?'', för vilken är min stil egentligen? Jag kan gå från att ha på mig sneakers, en stor hoodie och keps till att nästa dag gå med en blommig tight topp som slutar vid naveln och converse. Man ska få ha på sig det man känner sig bekväm i.
 
Våga sticka ut. Våga vara stark. Allt handlar om att våga att trivas.
 
 

DAGENS



Monki Monki Monki Monki 


BK, DONKEN, ESPRESSO

HEEEEEJ. Rubriken stämmer typ SÅ in på min dag, läs vidare. Men jag har iallafall varit på humör hela dagen, det är galet, jag är fortfarande på bra humör? Kanske för att jag har legat hemma för mycket och fick äntligen komma ut idag. Var i skolan, på lunchen drog jag, Julide och Erik till Burger King, käkade värsta menyn. Efter skolan drog jag ner på stan typ en timme själv för att jag väntade på min storebror. Köpte 2 mössor och en plånbok. Visar bild nån dag! När min storebror kom så satte vi oss på McDonalds och käka, sen innan jag åkte hem så fikade vi på Espresso House. Alltså nä, ser ni vad mycket jag har ätit idag? Och så en semla nu här hemma. Kan någon snälla lära mig hur man står emot sånt?

Imorgon är det partyfredag, 18års-fest! Bloggar mer imorgon! 
Och om jag har någorlunda nice outfit så lägger jag upp det här, känns som det var så längesen!

 
 

CARA DELEVINGNE

 

01:04

Hej buddies!
Jag stannade hemma från skolan idag pga sjuk och annat, ångest. Jag har så himla ont i min hals och jag hostar konstant. Jag har bara legat i sängen hela dagen. Kollat på film, lite serier och så. Somnade typ vid 17-tiden och vaknade runt 20 så haha vi får väl se hur det går att somna nu, klockan är snart 1 och jag är inte minsta lilla trött.
Jag tror nog att det blir att stanna hemma imorgon med. Well, vi får se!
 
Jag har förresten hittat min kamera. Ni vet, jag tappade ju bort den. Men ja, nu har jag hittat den! Den hade hamnat i en flyttkartong som jag trodde. Om jag har lust imorgon så kanske jag kan fixa en liten vlogg till youtube. Vi får se, håll utkik! Godnatt!
 
Bild på mig från i fredags
 

DANSLINJEN PÅ DE GEERGYMNASIET

Hej! Jag har fått så mycket frågor om min linje på gymnasiet. Jag går danslinjen på De Geer. Väldigt många undrar och väldigt många funderar på att söka så jag tänkte svara på de frågor som kommer upp mest. 
 
Vilka dansstilar dansar man? 
- Vi har lektioner i jazz, balett och modern dans.
 

Är det svårt att komma in? 
- Det beror mycket på hur många det är som söker. Jag har hört att det är ganska många som söker i år.
 

Vad gör man på intagningsprovet? 
- Du får vara med på några lektioner, du får improvisera, visa uttryck osv. Du kommer att få göra ett solo som du övat in för lärarna och sedan en snabb och enkel intervju om varför du vill börja danslinjen och vad dans betyder för dig och så. Jag minns inte så mycket men jag tror att det var så ungefär.
 

Är lärarna hårda?
- Inte direkt hårda. Det är 3 lärare och alla är lite olika men man ska aldrig vara rädd för att göra fel eller så. Dom är supersnälla allihopa. Klart att dom kan vara lite hårda med stretch, styrka och så vidare men det är bara bra! 
 

Fördelar & nackdelar med linjen:
- Det finns mycket men jag kan inte komma på just nu, men jag kan säga en fördel och en nackdel.
Fördel: Man utvecklas väldigt snabbt och man märker det själv.
Nackdel: Iallafall i 1an så dansar vi 3 gånger i veckan, för vissa är det lagom, för mig lite för lite.
 

Vad får ni göra på lektionerna?
- Vi gör en del teknik, mycket styrka, diagonaler i alla dansstilar. Jobbar mycket med koreografi. Ibland gör vi olika övningar, stretchövningar, avslappning, typ yoga. Det är massor! Vi har även teori 1 gång i veckan, vi får olika uppgifter att göra typ. 
 
Är du nöjd med ditt val?
- Jag är supernöjd med mitt val då jag brinner för dansen. Jag märker själv att jag har utvecklats så det känns jättebra. 
 
Annat till er som vill söka: 
  • Du behöver inte vara rädd för att inte kunna, du kommer att lära dig snabbt.
  • Du behöver inte ha dansat de 3 dansstilarna tidigare. 
  • Du får ett kort så du kan komma in i dansstudion när du vill (inte helger) och dansa eller bara sitta där.
Hoppas att jag gav er lite svar nu och hoppas att jag får se lite nya ansikten nästa termin! ;)
 

LÖRDAG

Hallå peeps! 
Bloggade inte jag igår? Nej det gjorde jag inte. Men igår skulle jag ju på en fest men det blev lite ändrade planer. Jag stannade kvar hemma hos Gabriella, vi träffade Adam, drog och käka pizza och då kom Erik och Axel också. Jag spenderade alltså min fredagkväll med dom hemma hos Gabriella. Jag måste erkänna att det var skönt att skippa festen även fast jag var riktigt taggad till den ett tag. 
Nu ska jag åka in till stan och träffa Amanda och Gabriella, vi ska till Åby och träffa mer folk där, blir super. Men nu måste jag springa ut till bussen! 

Bjuder på 2 asfula "at the moment"-bilder. 

RSS 2.0