NY BLOGG - BÖRJAR OM

HEJ HÖRRNI! Idag har jag tänkt så mycket på bloggen och jag saknar att blogga, jag saknar er! Men så kände jag att jag behövde en ny och fräsch start så jag har nu gjort en ny blogg och använder mig av en annan bloggportal som ni säkert har hört förut, nattstad
Som ni vet så har det varit tufft de senaste veckorna men som jag skrev i inlägget nedanför så går det uppåt. Tack vare b.la. er! 
För att detta ska fungera den här gången så vill jag helst av allt ha med er bloggläsare till min nya blogg. Jag hoppas ni vet att ni är anledningen till att jag fortsätter med bloggen och jag klarar det inte utan er så jag hoppas att ni fortsätter läsa min nya blogg. 
 
KLICKA PÅ BILDEN ELLER HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG! 
 

TACK FÖR ALLT

Jag vill bara slänga in ett litet tackinlägg till er underbara människor som stöttar mig. Vänner, bloggläsare och familj.
Tack för alla fina kommentarer, meddelanden, tweets, samtal osv. Helt sjukt hur bra ni är. Varje litet ord värmer i mig, det ska ni veta. Att ni bryr er om mig och ger mig tid betyder så mycket, ni anar inte. 
Nu när jag ändå är här och ni kanske undrar så ska jag meddela er att det går uppåt för mig. Jag sover, jag äter, jag skrattar. Förra veckan var tung som satan. Den här veckan har varit betydligt mycket bättre, inte så bra, men bättre. 

Längtar tills jag mår bra nog att börja blogga igen. Jag saknar det och er. 

Tack igen <3 



JAG KLARAR INTE MER

Får tyvärr säga att bloggningen kommer att bli seg ännu en gång. Jag mår inte alls bra just nu. Mycket som händer och ingenting som går uppåt. Jag har ångest, vill inte visa mig ute, kan inte äta, inte sova och inte kontrollera mig själv riktigt. Det blir alldeles för mycket att tänka på. Förlåt. Jag kommer tillbaka när jag mår bra igen. Och då ska jag blogga på riktigt och när det händer så lovar jag er att då mår jag bra och kommer inte att komma med en sån här anledning igen. Vi får se när det blir av. Förlåt igen. 


EN FIN VÄN




LILA HÅR ELLER



Jag och Amanda åkte in till stan vid 2, köpte hårfärg och sen åkte vi hem till henne. Tanken var att jag skulle färga hennes hår lila, så vi blekte det först och sen så vart det typ fint så så vi lät det vara och så åkte vi in till stan vid kl. 8-9 och träffade typ några, satt på donken typ. Nu är vi hemma hos Alex med han och Jesper. Vet typ inte ens vart vi är, vi tog en buss den fick gå aslångt. Men det är ju ganska sent nu så vi blir väl kvar här över natten. Hare! 


RSS 2.0