DIP DYE HAIR

Visste ni att jag har haft rosa OCH mörkblond dipdye? Jag hade rosa dipdye först, sen skulle jag färga bort den, då blev den blond. Det gick inte färga bort den helt förrän jag färgade med svart färg. Jättekonstigt. Idag ska jag kankse färga ombre, ah so exited. Hahaha skoja men aa. Mitt hår är tråkigt nu så jag måste göra något med det. Hoppas det blir bra bara.

SUBWAY

Lunchade på subway med tjejerna förut istället för att äta i matsalen. Så mycket bättre. Den här dagen har gått så fort. Men det är ju fredag, dom är skönare, känns det som iallafall. Sprang runt på stan med Tim imorse, en timme innan vi började haha. Fördröjde tiden lite eftersom våran buss gick så tidigt och båda vi började kl 10. Nu är jag påväg hem till mig med Amanda som jag möter upp vilken minut som helst. Så skönt med helg!


❤ TACK ULRIK MUNTHER

(Ja, vissa av er kanske känner igen texten ovanför? Det är från Ulriks låtar ''Life'' & ''Dolphins''. Jag brukar ofta tänka på vad han säger och på vad han sjunger. Vill tacka honom för hans texter och ord, dom betyder så mycket för mig. Och ärligt talat, dom spelar stor roll för mig.)

LET THE RAIN FALL

Ni har väl inte missat Amanda Fondells nya singel? Let the rain fall. Alltså SÅ grym! Om ni inte har hört den, lyssna på den!

Sitter i skolan nu. Börjar egentligen kvart i 10 men mina bussar går så dåligt. Efter skolan idag ska jag bara åka hem. Jag är så trött idag, sjukt trött verkligen.

Förresten! Frågestunden avslutas på söndag tror jag. Om jag har tid som jag troligtvis kommer ha.


FISHEYE

Hello. Har precis precis kommit hem ifrån stan nu. Haft 3 timmars danspass i skolan idag, blev ganska sliten efter det haha. Drog ut träffade min fina Amanda efter skolan, har saknat henne massor. Vi gick på samma skola, i samma klass förut och nu är vi splittrade och ses knappt, känns konstigt eftersom vi umgicks jämt förut.

På lördag ska jag klippa och färga håret. Jag är skitnervös om jag ska vara ärlig. Jag är en mes som inte vågar göra sånt egentligen men mitt hår är så himla tråkigt nu, så snart blir det ändring på det!


FRÅGESTUND

Nu kör vi på en efterfrågad frågestund! Ni får fråga precis vad ni vill i kommentarsfältet som tillhör detta inlägg. Jag kommer att svara på era frågor när jag har fått tillräckligt med frågor och när jag har tid. SÅ! Nu har ni chansen att fråga precis vad ni vill och få svar på det.
 

BLACK & WHITE


NEW IPHONECASE

Köpte ett nytt iPhoneskal igår. Spegelfärgat skal från H&M för 50:- så jag kan inte lova att det skyddar speciellt bra och skalet är nog inte speciellt hållbart. Färgen har redan försvunnit lite haha! Men annars tycker jag det är supersnyggt!


HÅLTIMME

Hej. Har håltimme just nu. Sitter och dricker frapino på Espresso House med Alva och Klara, väntar på Madde också. Börjar om 35 minuter igen. Jag är SÅ trött idag, orkar ingenting. Haha. Men vi hörs senare. Kanske kommer upp "Dagens" ikväll. Hajdo


GNIGHT

 

DAGENS

Jag är inte den typ av människa som alltid fastnar på bild så ni får ursäkta dessa URhemska bilder, lägger ut som för eran och bloggens skull. Och jag är inte den typ av människa som passar speciellt bra i uppsatt hår heller tyvärr, jag önskar att jag gjorde för tycker det är så fint när folk passar i det. (Btw, skorna jag har på bilden har jag inte haft på dagen idag, utan jag har haft vita låga converse.)


Jag har fått några kommentarer om att ha en frågestund på bloggen. Ja, det kan jag absolut fixa, kan försöka fixa en nu i veckan!


2-ÅRSDAG

Idag har jag och Vaneza känt varandra i exakt 2 år. Känns som om jag känt henne hela livet. Världens bästa syster ♡

Efter skolan idag så drog jag till stan och träffade Vaneza. Vi åt på paus och gick runt och kolla lite, sen åkte vi till Ingelsta shopping också. Soft måndag.


DEAR SUMMER, DON'T GO


JUST KEEP SWIMMING

Känns som att det går bra med bloggen för en gångs skull. Det är kul att blogga. Jag har blogglust varje dag. Jag hoppas verkligen att det fortsätter åt det här hållet. Jag ska inte ge upp den här bloggen som jag gjort med mina andra bloggar. Jag hoppas på att ni fortsätter läsa och kanske kommenterar lite då&då, det gör mig glad och får mig att vilja fortsätta. SÅ, är ni med mig or not?
 
 
 
 

SVAR PÅ KOMMENTAR

Fått frågor både här på bloggen och en hel del på instagram om vart jag redigerar mina bilder.
Svar: På mobilen som jag oftast redigerar mina bilder använder jag oftast ''EyeEM'', en app som är ungefär som instagram bara att jag använder den appen endast för effekterna, där använder jag mig mest av effekten ''Steph''. Om jag redigerar mina bilder på datorn så använder jag mig av ''PhotoScape'' eller ''Picasa''. Båda dom programmen finns att ladda ner gratis!
 
Och förresten! Ni som kommenterar med frågor till mig, det skulle vara skönt om ni skriver in eran e-post. Om jag inte svarar i ett inlägg som jag gör nu så kan jag svara direkt på kommentaren och om ni har skrivit in eran e-post så får ni ett mejl direkt när jag svarat på era kommentarer! Enklare för mig och för er!

DAGENS

Tröjan är en av de jag köpte igår. Den är ifrån Gina Tricot för endast 149 kr.


SÖNDAG

Hej! Idag har jag varit lite på stan med min mamma. Vi gick runt och kollade lite bara. Sen var vi på något möte och det kändes himla onödigt haha. Nu är jag hemma igen. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är det ju skola, börjar 8:10 tror jag vilket betyder att jag måste åka hemifrån redan klockan 7. Så jobbigt.

Funderar på att kanske ha en frågestund på bloggen snart. Vad tycker ni?


LINKÖPING DAG 2

Blev en liten spontantrip till Linköping idag igen med Vaneza. Gick lite på stan, fått med mig 2 tröjor hem, kan visa bild senare! Sen drog vi till stadsfesten, kollade på Robin Stjernberg och Darin en pyttestund. Nu sitter vi på tåget hem till Norrköping. Men täckningen suger här så jag ska avsluta. Hörs senare!


SNYGG SOMMAROUTFIT

Hej! Nu har jag slängt ihop ännu ett collage med en sommaroutfit. Jag vet, sommaren är snart slut, jag gjorde ju till och med ett collage med höstkläder för några dagar sedan haha! Men jag kände för att göra en sommaroutfit också. Älskar sommarkläder och jag hatar att sommaren snart är över.
 
Just det! Några frågade var kläderna i förra collaget var ifrån och vissa ville att jag skulle skriva vart jag hittar kläderna i fortsättningen. Kläderna hittar jag på Polyvore.com och där kan finns det länkar till vart de olika plaggen finns att köpa om jag har förstått rätt, jag är inte direkt insatt i detta.
 

LINKÖPING

Rix FMfestival i Linköping igår


DISTANS

Har ni någon vän eller någon annan som står dig nära men samtidigt är så långt bort? Någon som bor så långt ifrån dig att du sällan får träffa personen? Isåfall kommer ni att känna igen er i detta inlägg.
 
Det finns ingenting jag hatar lika mycket som jag hatar distans, distansen mellan mig och mina vänner runt om i landet. Ni som känner mig eller följt mig sen tidigare kanske har en aning om att jag följer Ulrik Munther och The Fooo, genom dom har jag lärt känna SÅ mycket nytt folk. De flesta finns i Stockholm men även på många andra ställen uppifrån och ner och som några av er säkert vet så åker jag till Stockholm  en del, jag känner mig som hemma även där.
 
Jag kan tala om för er som inte har det såhär att det är bland det jobbigaste jag går igenom. Att ha så många vänner så långt ifrån mig gör ont. Det värsta med att träffas är när man ska säga ''hejdå'' igen. Kan gråta floder dom stunderna.

Nu längtar jag mer än någonsin tills jag får träffa mina tjejer igen.

 
 
 

FRIDAY

Hej hörrni! Idag är det fredag, så himla skönt. Är det någon mer än jag som redan är skoltrött? Ska vara i dansstudion hela skoldagen idag, från kl 09 till kanske 15. Efter skolan tar jag tåget till Linköping och hänger lite på RIX FM festivalen där. Är inte så taggad på det men Vaneza ville att jag skulle följa med så atteee. Men det blir säkert kul! Hoppas ni får en bra friiiiday.


INSTAGRAM & TWITTER


SNART HÖST

Snart är hösten här så jag kände att för att slänga ihop ett litet collage på en höstoutfit. En enkel outfit. Älskar militärgröna jackor till hösten, kängor och en snygg mössa. Gillar även stickade halsdukar i framförallt färgerna svart och mörkorange.
Om ni gillar såna här klädcollage så får ni gärna kommentera det så kan jag fortsätta slänga ihop lite då&då.KRAMIS
 

TORSDAG

Mooorning! Idag är jag så sjukt trött, känner mig typ död. Jag är påväg till skolan just nu. Jag börjar egentligen klockan kvart i 10 tror jag men mina bussar går så dåligt så jag måste åka nu, haha det suger. Efter skolan ska jag träffa Vaneza. Hoppas ni får en bra dag!


BEFORE I DIE-LISTA

Jag håller på att skriva upp en "before I die"-lista. Alltså en lista med punkter på vad jag ska göra innan jag dör. Så kul att utmana sig själv lite, tänk sen när man kan checka punkterna. Tycker ni också ska göra en sån lista, låter det inte ganska kul ändå? Vissa av mina punkter är verkligen sånt som jag vill göra, bl.a. "Resa till Kenya" sen har jag även dessa oseriösa punkter som bara är onödiga men kul ändå som t.ex. "Sitta och äta på Mc Donald's ensam". Haha!


SVAR

Jag vet att väldigt många undrar vart min rosa kjol är ifrån. Dom frågorna har kommit upp väldigt många gånger. Kjolen är ifrån H&M. Jag vet tyvärr inte om den finns kvar, men jag vet att annars har H&M massor av fina kjolar. Även toppen jag har på bilden är köpt på H&M.


THIS IS ME

Jag börjar som vanligt med att säga att jag heter Melodie Isaksson. Jag är 15 år, fyller 16 i november. Jag har precis börjat ettan på gymnasiet, danslinjen på De Geer! Det där var lite tråkig info om mig. Nu tar vi ''lär känna mig''-biten. Jag skulle själv säga att jag oftast är väldigt snäll, haha det kan vara bra att veta! Dock så kan jag vara väldigt envis. Jag älskar kläder men jag hatar klädångest och det får mig att hata kläder (haha ehm?). Solglasögon är bland det snyggaste jag vet. Tycker om Ulrik Munther och The Fooo men lyssnar även på massor med andra artister. När jag går ut gymnasiet så har jag planerat att flytta till Stockholm, min favoritstad. Jag är värsta nagelbitaren, vilket jag inte är ett dugg stolt eller glad över, jag snarare skäms över det. Jag har spindelfobi. Jag är sämst på att hålla i pengar. Min tandläkarskräck går knappt att beskriva med ord. Jag tycker jag själv är rolig också, det är väl ganska roligt ändå.
Där har ni lite allmänt om mig, om det är något ni undrar över så är det bara att fråga!

BÖRJAR OM

Börjar om...igen!
Nu har supersnälla Emelie (emeliekm.blogg.se) gjort i ordning min bloggdesign. Hon är så duktig! 
Jag ska försöka ta tag i den här bloggen nu. Ni som kanske följt mig sen tidigare vet att jag inte är någon höjdare på att hålla fast vid mina bloggar, men jag lovar att jag ska försöka extra mycket den här gången.
Och ni som är nya, ni ska få lära känna mig lite bättre i nästa inlägg!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0