MINA TJEJER

Jag har så kul med er. Tack för allt, mina fina. 

(jag har inte mina redigeringsprogram på den här datan, så ni får ursäkta den fula redigeringen hahaha) 

GÅRDAGEN

Hej! Igår var en så konstig dag. Började med att jag mådde dåligt. Sen blev jag bättre och jag umgicks med vänner. Sen hade vi lite tur och träffade killarna. Tänker inte sitta och skriva ut allting här men sen blev det massor med bråk. Jag tänker inte svara på frågor om bråket. Jag är inte den som bråkar, nästan aldrig, men igår var jag inte direkt rolig, man kunde liksom inte ens tjafsa med mig. Men om vi bortser från det dåliga så var min dag superbra. Jag hade kul med mina tjejer, så fina. 
Oscar var typ min räddare igår, han var så underbar. Höll i min hand, frågade om jag mådde bra för att jag var så kall och så vidare. The Fooo-killarna är så underbara. Jag vet att många av mina bloggläsare är foooers och jag hoppas verkligen att alla ni får chansen att träffa killarna en dag. 

CREEPERS

OKEJ! Nu har jag fått väldigt många frågor om mina creepers, jag har 3 par men jag tror att de flesta av frågorna handlar om dessa skor ovanför. Jag köpte dom på Eurosko i somras, dock i Norge men dom finns/fanns här i Sverige också. När jag köpte dom var det rea på dom, minns inte riktigt priset, kanske runt 200:-. Orginalpriset låg väl på kanske 600-700:-. Skitsnygga verkligen. Passar på både våren, sommaren och hösten. 
Jag har ett par som är ifrån Monki också för 400:-, väldigt osköna dock. Men dom finns nog inte kvar där, jag har inte sett dom på ett tag. 
Hoppas ni fick svaren ni sökte. Kram!
 

INGEN TILLGÅNG TILL BLOGGEN

Hej hörrni! Jag vet att jag har bloggat dåligt men jag har inte haft någon dator och blogg.se-appen i mobilen funkar inte, så jag har alltså inte haft tillgång till bloggen överhuvudtaget. Nu är Nathalie kommit hit till Stockholm och hon har med sig sin dator, räddare i nöden! 
 
Igår satt vi och åt middag i kungshallarna, jag och mina tjejer. Supermysigt. Senare på kvällen lyckades några av oss träffa 3/4 i The Fooo, Oscar, Omar och Felix + Daff. Blev superglad, trodde inte ens dom var i stan så bara kom dom ut helt plötsligt, blev så chockad haha. 
 
Det är jag, Vaneza, Nathalie och Emelie som sover här hos Emelie. Det är mysigt, tycker om dom så mycket. 
 
Vill bara avsluta med att jag har världens finaste och härligaste vänner. Jag är lycklig lottad som får spendera min tid med dom. Jag älskar dom mer än vad någon någonsin kommer kunna ana. 
 

MOT STOCKHOLM

Jag och Emelie tidigare idag. Nu åker vi till Stockholm!

FINBESÖK

Halloj bloggen! Jag har varit ganska seg och lite off sådär nu, men jag och Norrköping har fått finbesök av en av mina favoritstockholmare. Emelie är här! Hon kom igårkväll och imorgon åker vi till Stockholm med Vaneza också. Ser fram emot veckan så himla mycket, vi ska ha så kul. Och SÅ skönt med höstlov. Kommer berätta mer om allt vi ska göra i veckan. Jag och Emelie har precis haft twitcam/livestream i över 2 timmar, skitkul! Vi hade över 120 viewers, så fett. Alla är så himla snälla, blir jätteglad av alla fina ord.
 
Förresten, jag fick en kommentar på bloggen igår om att jag var otacksam mot er som kommenterar på bloggen, instagram osv. Vill bara säga att jag är hur tacksam som helst, jag blir jätteglad och vill krama om er allihopa. Ledsen att jag är dålig på att svara osv, men jag lovar att jag är mer tacksam än vad ni någonsin kommer kunna ana. Ni är bäst!
Snart får jag träffa alla min hjärtan i Stockholm igen

NEW IN (HÅRTIPS)

<- Hårinpackning - Hårolja ->
Hej! Dessa två har mamma kommit hem med nu i veckan. Hårinpackningen är super, man använder den som vanligt balsam, har i det i håret ungefär 3 minuter innan man sköljer. Jag märkte direkt att den reparerade mitt hår. Tycker likadant om håroljan, verkligen jättebra. Det räcker med 1-2 klick och sedan smörjer man in det i sina slitna hårtoppar, märker resultat där med. Jag är jättenöjd!
Dessa finns nog att köpa i vanliga butiker som t.ex. H&M. Vet inte exakta priset på dom. Jag har för mig att oljan kostade 109:-. Inpackningen kan ha kostat runt samma pris.

MIN DESIGN ÄR KAOS

JA, hej. Jag har haft min blogg lösenordsskyddad undernatten, kvällen igår och nu på morgonen. Gud vad jag har kämpat, satt i flera timmar igår och har hållt på hela morgonen nu. Jag vet, min blogg är för tillfället skitful och jag ska fortsätta jobba med den tills den ser okej ut, för det gör den INTE nu. Idag kommer jag nog inte ha mer tid för det, men ni får stå ut med det ett tag. Även bilderna i inläggen under är alldelses för stora då jag har en helt annan design nu. Så som sagt, ni får stå ut ett tag till. 
 
 

PAKET FRÅN PARTYKUNGEN

Wiho! Nu har jag allt jag behöver inför maskeraden imorgon, om ni har missat det så tänkte jag vara typ en änka. Svart och tråkig, ni vet. Är faktiskt taggad, ska bli kul! Jag vet att jag skulle lägga ut tips om halloweenkostymer från bloggläsare men har inte haft tid och nu fungerar knappt något på den här bloggen så, I'll make it up to you! 
Så.... Den här dagen har varit allt annat än bra. Typ. Det har blåst ute konstant, blåser nästan bort därute. Jag ligger efter SÅ mycket i skolan, resultatet av matteprovet ska vi inte ens prata om. Skoldagen har bara varit en katastrof, ville ge upp allting hela tiden. Men efter skolan träffade jag min storebror, vi gick och käkade sen lunch, kycklingkebab. Vi fikade lite på Espresso House också, sen hade jag träning. Så efter skolan blev allt SÅ mycket bättre.

FEL PÅ STARTSIDAN

Hej! Först vill jag bara säga, ursäkta för den extrémt fula och jobbiga startsidan. Startsidan på min blogg visar bara de 3 senaste inläggen, vilket är helt fel! I mina kodmallar står det att det ska visas 15 inlägg på startsidan, det blir rätt när jag förhandsgranskar men det blir ingen skillnad när jag sparar det. Usch, blir så irriterad. Jag ska försöka lösa det så fort som möjligt, jag har mailat om det och så. 
 
Igår var jag på 2ornas halloweenfest som dom hade för 1or och 3or, endast dans- och teaterklasserna, kul! Drog hem lite tidigare så kom hem vid halv 10, gud jag var SÅ trött. När jag kom hem satte jag mig och kolla på det nya avsnittet av Pretty Little Liars, gash!!! Har även kollat Ravenswood nu, så bra men så vidrigt haha. 
Alicia & Julia igår
 
Sitter i skolan, i cafeterian alone. Börjar inte förrän 9:45 så typ ingen är här än. Har dansträning efter skolan och sen ska jag hem. Testa det jag beställt från partykungen och förbereda lite inför morgondagen, har lite ångest över vad jag ska ha på mig på maskeraden. Nu ska jag avsluta! 

JFR.SE - MODETRENDER

HEJ! Vill först och främst berätta om att jag vann jfrs tävling om en valfri beanie, bler jättechockad men SÅ glad! Jag som har fått en del frågor om bra sidor med kläder osv, jag rekommenderar jfr.se. De har kläder, skor, smycken, väskor, beanies (mössor), snapbacks och mycket mer! Kika in hos dom HÄR!
Även Angelica Blick bär på beanies från JFR!
 

GLITTER

Jag byter skal till min mobil nästan hela tiden. Men detta skalet gillar jag verkligen. Älskar rosa och jag älskar glittrigt. Skalet är till iPhone 5 och köptes på affären Glitter, minns inte riktigt priset men runt 80 kr skulle jag tro. Det är inte ett sånt där tjockt och klumpigt skal, det är verkligen en lagom storlek på det. Jag skulle inte säga att kvalitéten är bra över huvudtaget, men visst är det snyggt?

STOREBRORS KLÄDER

Hittade lite av min ena storebrors grejer som han har lämnat kvar här. Bl.a. en keps och en collagetröja. Alltså skitsnyggt. Passar på att låna lite nu när han är i Norge. Jag kan tyvärr inte svara på vart dessa grejer är ifrån, för jag vet inte det haha. Hade på mig tröjan idag. Världens skönaste, jag lovar. Älskar att gå runt i stora tröjor, känner mig så mysig. Som jag sagt tidigare och som ni kanske märker så har jag liksom olika stilar varje dag. Jag kan vara riktigt tjejig ena dagen, andra dagen kan jag nästa känna mig som en kille.

FÖRSOV MIG

Hej. Hoppas att ni inte försover er som jag gör. Jag tyckte att jag hade blivit duktig nu, när jag har kommit i tid till skolan varje dag sen i tisdags förra veckan. Jag vaknade vid kl. 8, skulle åkt kl. 7. Nästa buss går kl.10.
Har ni vaknat upp ur en dröm som ni egentligen vill leva kvar i? Det gjorde jag idag. Jag vaknade egentligen i tid idag, men jag somnade om och började drömma och vaknade inte förrän 2,5 timme senare.
Nu sitter jag och äter min frukost, keso med tillbehör och så dricker jag te. Jag är typ helt förälskad i te.
 

MONDAY

Efter skolan idag åkte jag hem till Casper, har saknat honom så mycket. Vi spelade FIFA (skriver man med stora bokstäver?) Jag vann såklart! Skoja, jag förlorade med 6-0, ett uttav hans mål var mitt självmål. Vi spelade slender också, ni vet det där läskiga spelet, men vi var för mesiga för att ha ljud på haha. Kom hem vid 8, har ätit och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Hoppas ni har haft en bra måndag! 
 
Imorgon är det tisdag, den tråkigaste skoldagen i veckan. 4 skoldagar kvar, sedan är det lov. Kämpa!

MASKERADTIPS?

Hej hörrni! Jo, snart är det ju halloween, eller? Iallafall så börjar ju maskeradfesterna dra igång.
På fredag ska jag på en hallowen-/maskeradfest och tänkte att jag skulle klä ut mig till en änka. Det är enkelt och inte så dyrt, bara att jag sätter på mig en svart klänning och så har jag beställt en såkallad minihatt med sånt där nät över ansiktet. På onsdag har 2orna på skolan halloweenfest, då har nog inte min minihatt kommit än så då får jag hitta på något annat enkelt, kanske en ninja eller något haha.
 
 
 

10 SANNINGAR OM MIG

1. Jag biter på naglarna, skitäckligt.
2. Jag sätter nästan alltid upp mitt hår när jag är på toa.
3. Jag skulle inte klara mig utan dansen.
4. Jag vet inte vad jag skulle göra utan musik.
5. Jag använder ofta olika strumpor på varje fot.
6. Jag har lågt självförtroende.
7. Jag har olika klädstilar varje dag haha.
8. Jag blir jättelätt avundsjuk.
9. Jag gillar inte att vara ensam hemma.
10. Jag älskar glitter och rosa.
 

FATTA

 
Har ni sett denna video tidigare? Om inte, kolla på den nu! Så himla bra. När man tittar på den så får man så mycket tankar omkring vad som faktiskt sker. Det är hemskt hur folk har mage till att göra saker som detta. Jag tycker verkligen att ni ska titta på den här videon, det är värt varenda sekund.
Hittade videon på Minnhas blogg!  nattstad.se/MKs
 

KÄNN INGEN SORG

Bild från Världens barn gala. Jag, Vaneza & Moa.
Hallååå där. Wassaaap? Jag sitter i min säng, nyduschad med en sovande Gabriella bredvid mig. Träffade henne efter skolan igår, tacka gudarna för att hon smsade direkt när jag hade slutat annars hade min fredag var den sämsta fredagen ever. Vi var mest hemma igår, vi drog hem till mig, kollade på Idol, åt glass, bl.a. Ben&Jerry's!
Idag ska jag träffa Vaneza, vi har inte direkt några speciella planer men det blir bra!
Det är jättekul att läsa era kommentarer om era förebilder. Det var ju lite blandingar, det gör allt ännu roligare! Fortsätt att kommentera på bloggen, det gör mig extra glad. Ha en bra dag!
 

OSCAR MOLANDER

Oscar ''OG/Ogge'' Molander är en av medlemmarna i bandet The Fooo, som många av er säkert redan vet. Han är en utav mina stora förebilder och inspirationer. Jag ser upp till honom för iprincip allt, även inom dansen. Han är nog den mest godhjärtade människa jag träffat. Jag hoppas att alla ni som läser detta som också har en eller flera förebilder kommer att få träffa den eller dom någon gång, det är värt varenda sekund. 
Jag har faktiskt fått frågor om vad jag har för förebilder. Jag kan då berätta direkt när vi är inne på ämnet att Rebecca&Fiona är stora förebilder. Jag har sett de live 1 gång och träffat Rebecca. 
Har ni några förebilder? Berätta i kommentarsfältet! 

FRUKOST

Min frukost - Keso, nötter, russin
Sitter i min säng i typ världens största skönaste mjukiskläder och har precis ätit upp min frukost. Måste dra mig om typ 30 minuter. Börjar inte förrän 10 egentligen men mina bussar går skitdåligt så jag måste åka redan 8. Har bara 2 lektioner idag, dans och samhäll (tror jag). Efter skolan träffar jag Vaneza. Vi ska typ runt och kolla maskeradgrejer. Vi ska på maskerad nästa helg, har inte en aning om vad jag ska klä ut mig till.
Men nu måste jag upp och byta om, även fast jag helst skulle vilja gå i dom här mjukisbyxorna hela dagen. Tänk om man använde mjukisbyxor som man använde jeans, livet skulle vara så mycket enklare. Haha
 

MY GIRLS

Emelie och Fatima
 

FÖRELÄSNING

Marijam och jag i måndags
Snabbt slarvigt blogginlägg nu! Vi har precis börjat lektionen och vi får inte ha datorerna uppe så snabbt inlägg nu. Har dansträning i eftermiddag, jag är typ ovanligt taggad, don't know why men det är alltid så kul. Slutar 3 pga av extratimma i matte, annars slutar jag egentligen 2. Men hoppas ni har/får en fin dag! 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM & TWITTER

@melodieisaksson @melodieisaksson @melodieisaksson @melodieisaksson @melodieisaksson
Uppdaterar dagligen. Instagram minst en gång om dagen. Twitter använder jag hela tiden. 

SELFIE

 

FIKA

Efter skolan träffade jag mamma på stan direkt, vi gick och köpte fika sen gick vi till kunskapsskolan och träffade Katti, fikade lite. Asgott, vi åt typ wienerbröd med jordgubbar. Nu är jag hemma, ska bara ta det lugnt, straxt hoppa in i duschen. Är så trött på att vara ute, gå på stan osv så jag typ tänker inte ens tanken av att träffa nån kompis efter skolan, jag vill bara hem. Varför är jag så tråkig? Jag tror att det har lite med kylan att göra, jag gillar verkligen inte höst/vinter. Det kan vara mysigt att vara inomhus men det finns ingenting att göra ute. Jag vill ha sommar igen. 
 

NY THE FOOO-VIDEO!


DANSLEKTION

Alltså det är så sjukt kallt ute. Fick stå och vänta på min buss i typ en kvart imorse, fryser typ fortfarande efter det haha. Bussarna är alltid sena när det är kallt, så jobbigt.
Har precis haft matteprov. Det gick precis som jag hade förväntat mig, skitdåligt haha. Jag får göra omprov. Nu sitter jag i danssalen, har danslektion snart. Jag har inte dansat på en vecka, känns som evigheter. Vi hörs! 
 
 

KOM IGEN MELLO

Usch, fy och blä vilken tråkig och jobbig dag det har varit. Jag har halvsovit hela skoldagen. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle plugga matte eftersom jag har ett stort prov imorgon. Jag började faktiskt plugga tills jag insåg att jag hade gjort alla uppgifterna fel och jag är den typen som ger upp allt på en gång, så ja, jag gav upp och la mig i sängen i typ 3 timmar, lyssnade på musik och lugnade ner mig. Haha, jag får det att låta som om jag var nått djur. Nu måste jag verkligen ta tag i skolan. 2 veckor till sen har vi höstlov. 2 veckor, jag ska klara av dom. Ska lägga mig straxt, jag behöver ta igen de timmarna jag inte sovit på. Hoppas ni haft en bra dag!

TACK FÖR ALLT

I detta inlägg vill jag tacka er bloggläsare.
Jag vill säga tack för alla varma ord. Jag får fina tweets och kikmeddelanden dagligen, jag har fått en del mail osv. Några har kommit fram och hälsat och tagit bild. En del av er har spridit min blogg på massor med smarta sätt, via twitter, instagram, bloggar och även varit ute och satt upp lappar helt frivilligt. Sånt betyder jättemycket för mig. Det finns ett par ''fanpages'' på instagram, hur gulligt som helst. Jag har även sett inlägg på vissa av era bloggar, jag går in och kollar på allt som ni länkar till mig. Och jag svarar på ALLA mail.  Tack för allt stöd, verkligen. Ni är helt underbara. Det är ni som får mig att vilja fortsätta med bloggen. Miljarder kramar till er!!! Tusen tack!
Gullig bloggläsare som kom fram och tog bild i Stockholm i Fredags!
 

HOME

Hej på er! Nu är jag hemma i Norrköping igen, jag sitter till och med i skolan. Kom fram inatt kl. 01. Igårkväll var jag på konsert, Olly Murs. Sjuuuukt kul! Träffade även fina Oscar i sista sekunden igår, fick världens mysigaste kram. Usch, det värsta med att åka ifrån Stockholm är att säga hejdå till alla vänner, gråter alltid. Saknar dom redan. Åker förmodligen tillbaka på höstlovet. 
Idag ska jag hem och plugga matte, haha har prov imorgon. 

GÅRDAGENS

 

ÄNTLIGEN MORGON & VBG

Mina fina tjejer innan Världens barn gala igår
 
Hej! Har inte haft nån tid att blogga alls, det är faktiskt sant. I torsdags när vi kom fram till Stockholm kom vi hem till Emelie vid 10 och fixade i ordning lite och sen vid 20 över 12 på natten alltså så drog vi ut till radiohuset(?), vi köade till Äntligen Morgon då The Fooo skulle vara med. Så värt! Efter det var klockan typ 9 och då drog vi hem till Emelie igen, bytte om och fixade oss och sen drog till Världens barn gala (genrepet). Haha jag typ somnade hela tiden, var så trött och galan var tråkig förutom när killarna uppträdde, så duktiga! Hade inte sovit på över 40 timmar, så inatt har jag sovit som en stock. Idag ska vi hitta på något, vi får se. 

PÅ BUSSEN

Vaneza
Nu är vi äntligen påväg till favoritstaden!! Slutade 3 idag, drog och hämtade min väska sen åt jag och Vaneza på Max. Alltså dom har typ så sjukt goda cheeseburgare där. 
Nu har vi suttit på bussen i typ 40 minuter. Vi kommer att vara framme runt halv 8. Vi ska vara kvar lite i stan, träffa kompisar och så. Vi kommer att bo hos Emelie i helgen, åh saknar henne och alla andra. Det ska bli så kul! 
Nu ska jag sova med Ed Sheeran i lurarna. Hörs!
 

10 OKTOBER

Hahaha min handled, vad hände?
Godmorgon! Vet ni? Jag vaknade självmant kl. 5 imorse! Kändes ganska onödigt när jag hade satt alarm på kl. 6 haha. Men bättre för tidigt än försent antar jag? Jag försover mig alldeles för ofta.
Började packa till Stockholm igårkväll och snacka om klädångest. Jag är sämst på att packa ner rätt grejer.
Början kvart i 10 idag, måste åka 8, klockan är halv 7 och jag behöver bara klä på mig sen är jag klar.
Förresten så kommer jag ha kamera med mig i Stockholm. Vi ska göra massa roligt. Fredag ska vi på Äntligen Morgon och på Världens barn gala-genrepet. Måndag är det konsert, Olly Murs men Ulrik som förband!
 

UTELÅST

Hej på er! Shit jag har en sådan bloggtorka, men jag försöker ändå. 
Hade utvecklingssamtal idag och fick då inse att jag måste börja ta tag i skolan på riktigt. Har fått extra lektioner och grejer, inte så kul va. Käkade chili&wok med mamma på stan och efter det drog jag till dansstudion. Dansade i jeans, eah, så oskönt.
AA OCH VET NI? När jag åkte hem och skulle gå in så var ingen hemma och jag hade inte min nyckel med mig. Jag var alltså utelåst, satt ute i typ en timme sen så tog jag nästa buss in till stan igen och direkt när jag var i stan så åkte jag hem igen men mamma haha.
Nu måste jag packa till Stockholm. Jag och Vaneza åker imorgon!
 
 

HEMMADAG

HELLOOO! Har ju som jag tidigare har skrivit studiedag. Skulle egentligen åkt till dansstudion idag igen och efter det träffat min saknade vän Casper. Men jag har ingen ork alls idag. Jag har så SJUKT ont i min nacke och i mina axlar. Min ena axel blev svullen igår, gör fortfarande svinont haha.
Jag har kollat på One Tree Hill enda sen jag vaknade vid kl 10 imorse. Jag har seriöst bölat till alla avsnitten. Är klar med sista säsongen när som helst för 12e gången. Sedan börjar jag antagligen om igen, haha nörd.
Har ätit glass med bär, WOW, varför äter jag inte hallon oftare? Så gott ju.

MINA ÅSIKTER

Detta får mig att må illa
Blir så trött på alla dessa bilder man ser överallt på internet.
Tycker det är så tråkigt, elakt och omoget när man bara spottar ut ord om folks kroppar.
Förstår inte varför folk ska behöva göra något sånt. Det kan såra hur mycket som helst. På bilden ovanför har personen som gjort den här bilden att det är fult(?) att vara smal och hetare att vara lite större. Kan ni tänka er hur personer som är smala känner sig när de ser t.ex denna bild? Att be någon som är smal, som kanske inte vill vara så smal att äta mer och gå upp i vikt är precis samma sak som att säga till en större person att banta. Minsta lilla ord kan såra och det gör så fruktansvärt ont i mig och säkert i många andra hur folk kan gå över den här gränsen.
Jag tycker att folk ska få ha deras kroppar precis hur dom vill.Vill man ha en vältränad kropp, fine.Vill man ha mycket kurvor och vara lite mulligare, fine.Vill man vara stor, fine. Vill man vara smal, fine.
Sen finns det ju även dom som är sjuka, lider av någon fetmasjukdom eller ätstörningar t.ex., då kan man väl stötta dom istället för att kasta ut dumma kommentarer.
Vill bara skriva ut detta till alla, speciellt till er som någonsin blivit kränkt på grund av er kropp:
Strunta i vad folk säger. Var dig själv och kör ditt eget race. De som kränker ner på ditt utséende har antagligen för mycket fritid.
 

STUDIEDAG

Ursäkta den urfula bilden, har lite bildbrist för tillfället
 
Den här veckan kommer vara typ världens skönaste. Lite kort om den: 
Idag och imorgon har jag studiedag, ska till dansstudion frivilligt straxt, gillar att vara där. Ska träna lite. På onsdag är vi också lediga förutom när vi har utvecklingssamtal i typ en halvtimme. På torsdag är den vanlig dag. På fredag är jag ledig för åker till Stockholm på morgonen, jag ska berätta mer om det framöver! 
SÅ! Nu om ca 40 minuter så ska jag dra mig till dansstudion och träna. Skönt att ha en dansstudio jag kan vara i när jag vill. 
Ikväll tänkte jag skriva ett inlägg om mina åsikter om....? Det får ni se, håll utkik! 
 

DESSA SÖNDAGAR


SVARAR PÅ FRÅGOR

9 frågor om dig själv
Namn? – Melodie Isaksson
När fyller du år? – 16 november
Vad har du på dig just nu? – Mjukisar
Vilken årstid är bäst? – Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Ingen stress och god frukost
Vad tycker du mest om hos dig själv? Ehm..
Vad är du bra på? – Prata
Vem älskar du mest på denna jorden – Min familj och mina vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Med någon
 
6 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? – Ingen
Vem är den roligaste av dina vänner? – Oj vet inte, alla mina vänner är roliga
Vem är snyggast av dina vänner? – Alla är FÖR snygga, så vet ej 
Vem är mest partyprisse? – Minnha
Vem är den du helst har filmkväll med? – Vaneza
Vem av dina vänner är mest ”evil”? – Amanda hahaha
 
8 frågor om idag
Vad har du gjort? – Vaknat
Vad ska du göra nu? – Bara ligga här
Vad har du ätit idag? – Rostad macka och flingor
Har du duschat idag? – Not yet
Är du trött nu? – Nae eller jo
Vad händer i morgon ? – Studiedag, ska till dansstudion 
Går du i skolan? – Yep
Har du varit i skolan idag? – Nej
 
Annat
Hur mår du just nu? – Helt ok
Är du hungrig nu? – Nej
Vad är klockan nu just nu? – 13.39
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – Swefilmer, twitter, blogg.se, vaneza.devote.se
 
Telefon/Mobil
Vem ringde dig senast? – Felix
Vem ringde du senast? – Felix
Vem sms:a till dig senast? – Micke
Vem sms:a du till senast? – Vaneza
 
Kärlek
Är du kär just nu? – Nej 
Har du haft sex idag? – Nej
Har du kysst någon idag? – Nej
Har du ett förhållande? – Nej
Är du romantisk? – Jag kan vara
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej
Vem sov du senast bredvid? – Vaneza
 

DAGENS

 
 

CHOKLADBOLLAR

Hej! Jag vaknade vid 9 medan Vaneza sov till typ halv 1 hahaha. Låg och kollade på One Tree Hill hela morgonen, grät som en bebis. Idag har vi varit hemma hela dagen, så skönt. Vi orkade inte åka in till stan. Var ute och fotade lite förut och har bakat chokladbollar. Nu ska vi se One Tree Hill och bara dega som vanligt haha. Lägger upp outfitbild senare, uppdatera! :D 
 

FROM TODAY

 

FREDAGSMYS

Orka vara fitnessbrud på fredagar
 
Drog till affären direkt efter skolan med Vaneza och köpte det som finns på bilden ovan, SÅ värt! Haha. Vi har varit ute och fotat lite, dock blev det typ inga speciellt bra bilder. Men lägger upp några senare eller imorgon. Vi har kollat på Fredagkväll med Malin, trodde det skulle hålla på i typ en timme men det höll på i en kvart hahahaa. Nu kollar vi på idol. Ska kolla på Dumma mej sen, så kul film! 
Om exakt en vecka är vi i Stockholm, sjukt taggad! 

FREDAG

 
HEJ FREEEDAG! Sitter i skolan och ska börja samhällskunskapen nu, har tråkig redovisning haha. Kom typ en halvtimme sent till första lektionen idag som var danslektion. Slutar vid halv 3 och då träffar jag Vaneza. Vi ska vara hos mig ikväll och ha våra saknade gamla standardfredagkvällar, vi ska äta massor med onyttigt och dricka massa onyttigt och sitta bänkade framför barnkanalen och Fredagkväll med Malin då The Fooo är med haha! På tal om The Fooo så la Ogge upp min bild på instagram igår, hallelujahmoment! Bloggar senare.

NEW IN

Ska man börja ta hand om håret lite kanske? 
Mamma bjussade på denna tidigare idag. Det är en olja som man har i håret om det är sprött och slitet. Håret blir lättkammat, oljan ger intensiv näring och försärker hårets struktur och reparerar det slitna. Har hört att denna ska vara bra, så jag hoppas på det! Ska använda det varje dag framöver, om någon väcka kan jag blogga om det, ifall jag rekommenderar det eller inte! 
 
Har precis hoppat ut ur duschen. Har varit på dansträning, det gick helt okej men min fot låste sig mitt under passet så. Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag!!! 

LET US STAY YOUNG

Jag och Emma i Stockholm.

Sitter på resecentrum och väntar på Minnha som kommer när som helst med sitt tåg. Vi börjar kvart i 10 idag och slutar 14 tror jag, SÅ skönt! Har dansträning i eftermiddag, så det är typ de enda planerna jag har för idag. Ska kanske till stan en snabbis efter skolan och köpa någon slags hårolja, mina toppar ser förjävliga ut. Om jag köper det så lägger jag upp bild senare! Det ska tydligen vara en bra olja som reparerar håret och ger resultat! Har fått en hel del frågor om hur jag tar hand om mitt hår, sanningen är att jag gör allt med mitt hår FÖRUTOM att ta hand om det. Haha, måste bli ändring på det! 
 

TRÅKIG ONSDAG

Hej! Jag har haft en så sjukt dålig dag idag. Missade 2 bussar imorse, vilket gjorde mig 1 timme sen till skolan, IGEN. Hade danslektion, det var mycket som inte gick bra idag så jag ville bara skrika och gråta. Så efter den lektionen var jag skitsur och var det resten av skoldagen. Blev på lite bättre humör när jag fick skjuts hem och Mc Donaldsmat, haha usch vad tragisk jag är. Har precis badat i över en timme, samt duschat. SÅ SKÖNT!  
Det är redan torsdag imorgon! Alltså hur fort går inte veckorna? Galet
 
Förresten så tror jag att jag hade besöksrekord på bloggen igår? HOW GREAT!! Fortsätter ni, så fortsätter jag! 
Make me happyyyy, cmooon
 
Skumbad & One Tree Hill - COOOZY

NEW SHOES

Jag har fått SÅ mycket frågor om vart dessa skor är ifrån. Nu kommer jag göra er besvikna tyvärr men jag hittade dom faktiskt på East Collective (loppis) i lördags. Jag har ingen aning om vart dom är ifrån. Om jag får reda på vart dom säljer såna så lovar jag att jag bloggar om det. Jag fick syn på dom och bara ''dom var ganska snygga'' så jag köpte dom. Jag köpte dom för 150 kronor. Om ni verkar gilla dom mer än jag och typ bara ''WOOOW'' så kan ni ju buda på dom ;) Dock är det endast storlek 35. 
 

BLOGGDESIGN OCH HEADER

Ser ni någon skillnad? Klart ni gör, jag har ju ny header! Igårkväll fixade fina Emelie ny header till mig, det är även hon som har fixat hela designen på min blogg, så duktig! Fått en del frågor, kommentarer och mejl om hur jag gör designen, klicka HÄR eller på bilden nedaför för att komma till Emelies fina blogg, hon har nog lite mer koll på det där än jag! 

 emeliekm.blogg.se
 

RSS 2.0