MIN FRUKOST

Efter att jag var hos Hanna i Stockholm förra helgen och fick keso med tillbehör i så har jag nu kommit på min perfekta frukost. Lägger upp lagom med keso i en skål, har i cashewnötter, russin och lite andra slags nötter/frön som jag hittar i skafferiet. Alltså super gott! Perfekt för dig som har svårt för att äta frukost tidigt på morgonen och gillar keso! Även bra för dig som stressar och har lika bråttom som mig varje morgon. Snabbt och smidigt, så gott att man äter upp det fort haha. Det är nyttigt också! 
 

WORK OUT

Har ni tips på några bra ''work out''-låtar så får ni jättegärna dela med er av dom i kommentarsfältet. Jag håller nämligen på med en work out-lista på spotify och behöver massor med låttips för jag vet inte om så många såna låtar då jag inte är den som lyssnar på den typ av musik. Jag länkar listan när den är klar, men då behöver jag er hjälp!
 

OUTFIT

Gårdagens

ANTON EWALD

HEJ! Har bloggat så himla dåligt de senaste dagarna, jag ber om ursäkt för det. Har varit hos Vaneza hela helgen, hade ingen laddare med mig till datorn så den laddade ur och min laddare till mobilen gick sönder haha, så trist. Btw så är det inte kul att blogga från mobilen när man inte kan ändra storlek på bilderna, dom blir ju jättesmå. 
 
Idag har vi varit i Linköping och sett Anton Ewald, sen åkte vi vidare hit till Norrköping och kramades lite med honom också. Super! Jag har haft en supermysig helg. Imorgon ska jag till tandläkaren, usch fy och blä. För er som inte vet så har jag världens tandläkarskräck, på riktigt alltså. Sist jag var där gav dom mig lugnande så att jag somnade haha, sick. 
How cute? Två supersöta tjejer kom fram och hälsade på mig och Vaneza och knäppte en bild tidigare idag! 
Kul att de vågade sig fram. Vet inte hur mycket tweets och kikmeddelanden jag fått idag om att de sett oss men inte vågat komma fram! 

TODAYS

 

MIN FREDAG


FRIDAY

Tagna med webkamera för 10 minuter sen. Jätteful hahahha

Börjar min första lektion klockan 10, danslektion. Sen har vi lunch, sen en lektion till och efter det har vi helg. Den här veckan har gått SÅ fort. Ska träffa Vaneza efter skolan. Jag gör en videofy nu som kanske kommer upp på bloggen ikväll. C ya'

MILEY CYRUS

Gillar ni låten? Själv blev jag inte så värst förtjust i självaste låten men DAMN MILEY! Hur snygg får man vara egentigen? Blir nästa kär i henne. Håller ni inte med mig? Om du inte kollat videon så borde du göra det, helt stört vad hon är snygg!
Väldigt många hatar ju på henne, kallar henne elaka saker men alltså varför? Hon är naken i en musikvideo, hon har klippt av sig sitt superfina hår, hon har förändrats helt och hållet, men vad ska ni göra åt saken? Låt henne vara som hon är. Ni har inte en aning om vad hon har för tankar runt detta.

NEW IN

Halsduk - Monki 150 kr

Slutade runt 2, drog till stan och fikade med mor och far. Sedan drog jag runt på stan ett tag med mamma, letade som ett djur efter en snygg enkel datorväska/datorskydd men hittade inget som passade till min dator (MacBook Pro), har ni några tips på vart det finns? Fick med mig den oranga halsduken jag tjatat på mamma om, skrivit om i många av ''outfit-inläggen'' osv, nu är den min! Köpte även en blond hårfärg som jag ska använda till min ombre i helgen. Hoppas ni haft en bra dag! 

HAR NI TUMBLR?

Hej hörrni! Jag vill bara säga att jag även har tumblr! Klicka HÄR eller på bilden nedanför för att komma till min sida. Jag slutade tyvärr med tumblr men nu vill jag komma igång igen, fixade till designen lite, ska dock fixa lite till. Jag tycker det är sjukt kul med tumblr, det finns mycket inspirationsbilder där, det gillar jag! 
 Har ni tumblr? Isåfall får ni jättegärna länka era sidor i kommentarsfältet till detta inlägg så lovar jag att kika in på era! 
 Min tumblr! Klicka på bilden för att komma till sidan! 

ONSDAG

Mössa-ebay.com Halsduk-Monki

Godmorgon! Hinner typ inte skriva värsta värsting inlägget, min buss går om en kvart, skulle egentligen åkt för 20 minuter sen men jag är så himla seg nu på morgonen. Slutar runt halv 3 idag, ska fika med la familia (skriver man så?) tror jag, mysigt. Men nu måste jag packa träningskläder och dra ut. TJOOO! 

VAD GÖR JAG PÅ MIN DATOR?

Hej. Idag var jag inte i skolan på grund av lite olika och mestadels privata själ. Har inte gjort någonting speciellt alls idag. Duschat, ätit och degat i min säng. Jag har suttit vid datorn exakt hela dagen, så mycket liv har jag. Vad vore jag utan min dator?Därför har jag nu när jag haft tid passat på att göra en video på vad jag oftast gör på min dator och detta gör jag dagligen: 


MISS YOU ALREADY

Jag och Hanna med Oscar i söndags, miss you already. 

FRUKTFAT

Har precis kommit hem efter en skitlång dag i skolan. Försov mig imorse och var över en timme sen till skolan. Haft historia, matte och dans. Missade bara idrotten imorse. Drog till stan och träffade Amanda och Jossan en liten stund, typ fördröjde tiden tills min buss skulle gå.
Nu är jag hemma som sagt hemma, äter gosaker (bilderna nedanför) och ska kolla lite One Tree Hill, standard ni vet.
Skulle egentligen ut och springa, men nu har jag inte varit frisk på över 1 månad så jag ska ta det lite lugnt.  
Frukt - morotskaka - keso

BILDBOMB FRÅN HELGEN

Tack Stockholm! 

ON MY WAY HOME

Nu sitter jag på tåget mot Norrköping. Det blev senare än planerat pga massa strul. Först fanns inte biljetter till bussen jag tänkte ta från första början, sen när jag skulle köpa annan biljett så blev dom slutsålda. Så då fick jag köpa tågbiljetter men fick åka ersättningsbuss till Södertälje och sedan byta till tåg. Kommer vara hemma runt halv 12. Så jobbigt, börjar tidigt imorgon. Jag har haft det så sjukt kul de här dagarna, tack till alla som jag spenderat denna helg med! Jag kommer att lägga upp en HEL DEL med bilder från helgen imorgon! 
Grattis till mina fina vänner Emma & Emma som fyller år idag! Hoppas ni haft en bra dag så ses vi förhoppningsvis snart igen, inom 3 veckor. Saknar er redan! 

THE FOOO IDAG


HANNA'S PLACE

Hanna och Clara

Nu är jag äntligen i min favoritstad. Jag fick faktiskt sällskap av Erik på bussen hit till Stockholm, det är en gammal klasskompis som jag inte träffat på sjukt länge. Kom fram vid halv 8. 
I helgen bor jag hos Hanna och inatt har även Clara sovit här, nirr. Vi hade över 2 timmar lång twitcam/livestream igår, någon här som kollade? ;) 
Vi ska in till stan lite senare och träffa folk och det där. Behöver verkligen köpa nån tröja eller något också, jag har ju knappt några kläder. Hoppas ni får en fin dag! 

HÖST OUTFIT

polyvore.com

Känns som dessa ''outfitinlägg'' är väldigt uppskattade. Nu är hösten här på riktigt. Jag tycker om hösten, även fast jag tycker om sommaren mer. Men hösten är mysig och har fina färger. Jag är inte den typen som går runt med världens tjockaste jacka när det är kallt, t.ex en jeansjacka eller skinnjacka är prima för mig. Ni som passar i dessa feta, varma och sköna jackorna är lyckligt lottade! 

TORSDAG

Har varit och tränat nu, dans alltså. Det gick ganska bra, men är trött och fortfarande förkyld, men det börjar gå över, tror nästan jag kommer må bra imorgon. Nu sitter jag här i soffan, äter keso och kollar idol. Sedan ska jag duscha. Jag åker ju till Stockholm imorgon också så jag får se till att vara skapligt frisk. Måste börja packa redan idag, hello klädångest.

HALSDUKSPREMIÄR

Halsduk och jacka - Monki
 
Torsdag! Usch, vad kallt det är ute. Idag har jag halsduk på mig, premiär! Det är så mysigt med halsdukar. Jag ska försöka skaffa mig en mörkorange halsduk också, jag tror att Monki ska ha en sådan, så himla fint.
Sitter på resecentrum och väntar på Minnha för tillfället. Hon kommer med tåget närsom helst så tar vi spårvagnen upp till skolan. Efter skolan har jag dans. Hoppas ni får en bra onsdag!  

ONSDAG

Bild 1: Kungshallen, taco bar. Bild 2: Minnha.

Jag var ju i Stockholm idag, med klassen. Vi var först på Fotografiska muséet(?) och sedan fick vi 2-3 timmar fritt på stan. Vi åt på kungshallen, jag åt nacho på taco bar, så sjukt gott. Sen var var vi på Moderna muséet, sen åkte vi hem. Sitter nu och kollar på idol, sen ska jag duscha och sova. 
Är fortfarande lite sjuk, förkyld men jag ska göra massor för att bli skapligt frisk till på fredag då jag åker till Stockholm igen!

FINA STOCKHOLM IDAG


MOT STOCKHOLM

Tagna med webkamera för 5 minuter sen.

Hej eller godmorgon eller något! Klockan är bara 7 och jag ska om typ 5 minuter börja gå mot skolan där vi ska ta bussen till Stockholm, som jag skrev i inlägget nedanför. Jag är så sjuuuukt trött, ni ser ju bilderna ovan, ser helt ful och död ut haha. Kommer komma hem runt 7-8 idag. Då ska jag blogga! Vi hyrs!
 

TISDAG

Det har varit en bra tisdag idag tycker jag, trots att det är den absolut sämsta skoldagen. Efter skolan träffade jag Whilma direkt, saknat henne så himla mycket. Vi umgicks hela tiden för typ 2 år sen, vi måste verkligen umgås mer. Sitter nu hemma hos min storebror och kusin, ska sova här inatt. Dom bor i en lägenhet i stan som då blir mycket enklare för mig imorgon då jag ska åka till min favoritstad Stockholm redan klockan halv 8 med min klass. Kommer säkert bli super, jag har med mig kameran också! 
whilma hjärtat

NY DATOR

MacBook Pro

Har fått denna skönhet från skolan idag, som kommer var min sålänge jag inte slutar på skolan som jag inte har planerat att göra. Dessa kommer vi få behålla när vi går ut gymnasiet, så det gäller att vara rädd om den. 
Jag är nybörjare med mac så och har ingen koll på nånting. Så ni som kan, finns det något bra fotoredigeringsprogram som man kan ladda ner gratis till dom här datorerna? Vet annars inte hur jag ska redigera mina bilder. Kommentera om ni har något bra! 

MITT MÅL

Jag har satt ett mål som jag ska ha nått i jul. Jag vill att mina magrutor som finns där nånstans ska synas när jag spänner magen, ENDAST när jag spänner. Jag har en bit kvar dit, men jag ska kämpa med det. Själv tycker jag att en tränad mage är en stor del av en snygg kropp, men alla tycker olika såklart. Jag dansar 4 gånger i veckan, och har minst 2 styrkepass på dessa lektioner då vi jobbar mycket med magen. Jag ska även göra situps hemma så ofta som möjligt och försöka gymma lite då&då. Har ni några tips på hur man kan träna magen så får ni mer än gärna kommentera! Hoppas jag kan visa lite resultat för er framöver! Jag tycker absolut inte att man behöver ha en tränad kropp, ni får inte uppfatta mig fel! Som ni ser, jag har en bit kvar men jag ska försöka göra mitt bästa fram till jul!

SUNDAY

Hej. Åkte och träffade min pappa som jag inte träffat på 2 år förut, superkul att se honom igen. Vi var hos mina bröder, bara softade typ. Kom hem vid halv 5, har inte gjort något speciellt. Helgerna går så himla fort, för fort. Imorgon är det skola igen, jag börjar 8:10 och slutar 16:25, värsta långa dagen. Ska bara ta det lugnt nu, äta min efterlängtade keso och fortsätta kolla One Tree Hill. Hoppas ni har haft en super helg!
 

FRÅGESTUND DEL 2


COZY SATURDAY

Hej! Har precis tagit ett bad med skumm som återfuktar huden och badsalt som stärker huden. De doftar supergott också, rekommenderar dessa (bild nedanför)! Idag ska jag bara ta det lugnt. Igår var det fredag, det var lite födelsedagsfest så kom hem runt 3 på natten, ganska trött nu. Amanda och Jossan sov här men åkte hem runt 14-15-tiden. Ska nog bara ta det lugnt idag, kanske att jag åker hem till Amanda men inte säkert. Hoppas ni får en bra lördag!
 

INSPIRATION

tumblr-weheartit-rebecca&fiona-angelicablick-caradelevingne

FRIDAY

 

DAILY SCRUB

Ville bara tipsa om dessa ansiktsskrubbar nedanför. Jag använder oftast den orangefärgade i mitten på bilden men jag vet egentligen inte vilken som är den bästa. Men jag rekommenderar dom iallafall. När man använder dessa så minskar på pormaskarna (heter det ens så?), avlägsnar döda hudceller och motverkar fet och oren hy bland annat. Dessa funkar även som sminkborttagning (inte ögonen).
Den i mitten och Garnier finns ofta på t.ex H&M.
Den första på bilden finns på apoteket som ni kanske ser.

DANCE DANCE DANCE

Ge aldrig upp något du älskar och kämpar för.
Ganska kort och rätt skön skoldag idag. Efter skolan drog jag ner till stan och köpte lite mellis. Sen drog vi till min favoritplats, dansstudion. Jag, Alva och Johanna var supertidiga så vi satte oss och åt/fikade lite sen gick vi in i salen och mest stretchade tills lektionen började. Jag är fortfarande inte frisk så att det gick väldigt dåligt för mig idag, fick sitta och kolla på en del av lektionen. När det går dåligt för mig och jag misslyckas så blir jag skitsur, så nu har jag varit på dåligt humör haha! Jag ska försöka ta igen det, jag ger inte upp!
 

NATURLIGT HÅR

Här har ni alltså mitt hår utan att jag har använt mig av någonting. Jag har varken använt hårfön, plattång/locktång, jag har knappt använt en borste. Haha rena rama fågelboet! Just nu försöker jag att stå emot alla dessa hårprylar, jag tappar så himla mycket hår och ännu mer om jag bränner och sliter på det. Jag vet att några av er har undrat om mina naturliga ''lockar'' så varsågoda! Och många frågar även om jag använder löshår, svaret är nej, det gör jag inte! :)
Naturligt, bortsett från hårfärgen. Min naturliga hårfärg är det mörkaste ni ser på bilden.

GODNATT

Höll på att ladda upp en videoblogg faktiskt! Men det gick så segt så den skulle väl varit uppe typ imorgonbitti eller nått haha. Så jag kör på ett vanligt inlägg nu istället. Jag kan göra en videoblogg en annan dag, om ni vill? Plus att jag ska svara på resten av frågorna ifrån frågestunden också. Håll utkik i veckan, förmordligen dyker det upp då!
Sitter för tillfället i min säng och lyssnar på självaste king of pop, MJ såklart! Nu ska jag göra i ordning mig för att sedan lägga mig och försöka sova. Hoppas ni har haft en bra dag. Puss och godnatt!

DAGENS

Jag kör på det lite mer ''sunkiga'' idag. Det här med att jag har min stil stämmer inte. Jag har liksom olika stilar varje dag. Ena dagen kan jag gå och vara så girly man kan bli sen nästa dag kan jag gå runt som om jag precis kommit ut ur en grotta efter 10 år. Okej, kanske inte riktigt, men typ så.

RIVER EN VACKER DRÖM

(Mitt hår är inte sådär oranget egentligen)

THE FOOO

Dessa är nog bland de mest godhjärtade människorna jag mött.
världens bästa killar.

FRÅGESTUND DEL 1


MÅNDAG

Hej. Idag är jag hemma och är sjuk, igen. Måste bli frisk. Får inte missa mycket av skolan nu, hatar att ligga efter så imorgon ska jag orka ta mig till skolan trots att tisdagar är de absolut värsta skoldagarna på vårat schema. Som vanligt så ska jag spendera min sjuka dag i min FÖR sköna säng som nu är nybäddad med nya sängkläder vilket gör den ännu skönare, titta på One Tree Hill och bara ta det lugnt.
Angående frågestunden: Många av er frågar och undrar när svaren kommer upp. Videofyme krånglar fortfarande och det är segt. Kanske pga att det är 3 olika videos, men kanske att jag kan ta en del i taget. Ska försöka fixa det den här veckan. Jag lovar att göra mitt bästa.
 

HÄR BOR JAG

 

MITT SMINK

Jag använder mig av foundation, solpuder (bronzing powder), eyeliner ibland, rouge och mascara.
Vill bara säga att jag INTE är så nogrann med själva sminket, ni ser hur allting ser ut liksom, haha typ skabb. Och sen vill jag även säga att när jag tog dom här bilderna var det inte alls bra ljus så jag har försökt att ljusa upp bilderna lite men som ni ser så är dom fortfarande väldigt dåliga, sorry for that.
Några har önskat ett sånt här inlägg, here you go!

ÖNSKERUBRIK?

Är ganska tom på idéer till bloggen för tillfället, behöver hjälp! Vad vill ni se mer av på bloggen? Kommentera! Jag behöver era önskningar för att kunna göra något bra, så det inte bara blir massa tråkiga ointressanta inlägg om vad jag gör på dagarna. SÅ!! Kom med tips i kommentarsfältet!
 

*********

 

FÖRLÅT

Förlåt för urusel bloggning!!! Har gått runt hela dagen och bara "fan jag har inte bloggat fan fan fan". Kom hem typ vid halv 4, jag åt och sen bara slocknade jag. Det var inte meningen då jag egentligen skulle duscha. Men nu ska jag duscha istället och sen ska jag försöka orka mig in till stan och träffa Vaneza. Vi får se hur det går haha! Jag har tyvärr inga nya bra bilder så det får duga med en fuling nu. Kanske kan ta med kameran hem till Vaneza sen och knäppa lite nytt.


IT'S FRIDAY FRIDAY!

Har längtat efter denna fredag så mycket.
Idag har jag bara 2 lektioner i skolan, börjar klockan 10 med dans till klockan 12. Efter skolan ska jag med Alva, Madde och Minnha hem till Minnha som bor mitt ute i ingenstans om jag har fattat det rätt. Ikväll blir det festligheter!!! Hoppas ni får en asbra fredag, vi hyyyrs!
 

NEW IN

Jag gick ner till stan på lunchen idag och skaffade mig ett par nya jeans, det var på tiden haha! Den här gången köpte jag blåa jeans?! Jag som knappast använder blåa jeans. Men älskar dom, dom är höga i midjan, sitter ungefär precis över naveln och supersköna, dom sitter som en SMÄCK ärligt talat. Från Monki, 300:-.
Btw, bilderna som jag tog på hela byxorna blev jättedåliga pga dåligt ljus, men ni lär väl se mig i dom på andra bilder framöver!
 

DAGENS

 
 

TORSDAG

Godmorgon torsdag och fina läsare. Idag är jag ovanligt pigg, fast det kommer ju vända när jag är i skolan sen, som vanligt. Jag är fortfarande lite krasslig men jag får typ ångest av att missa skolan nu för man missar så mycket på bara en dag. I eftermiddag börjar dansen på folkuniverstitet igen, saknat min dansgrupp så mycket! Ska även till stan efter skolan och köpa ett par jeans.
 
Senare kommer ett ''dagens'''-inlägg upp, bilder på hur jag ser ut idag. Sätter ett tidsinställt inlägg runt kl 18. Hyrs!

NECKLACE

 

SICK

Och nu har förkylningen hoppat på mig igen. Stannar hemma från skolan idag ihopp om att jag känner mig lite bättre imorgon. Min hals är typ paj, krasslig som in i. Idag tänker jag alltså spendera tiden i min säng, med One Tree Hill och te. Är det inte väldigt många som är sjuka nu? Känns som nästan alla på min twitterfeed är sjuka. Tråkigt. Men hoppas ni mår bättre än mig! Hörs senare!
 

COZY TIME

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit i skolan och sedan på stan med min fina vän Amanda. Förresten så hade vi håltimme tidigare idag och gissa vad vi gjorde då!! Jag berättar, vi såg kungen och drottningen, hur fab är vi inte? Varför dom är/var i Norrköping vet jag inte.
Nu sitter jag i den skönaste sängen ever, äter nötter och dricker te. Ska kolla något eller några avsnitt av One Tree Hill och sen måste jag plugga och kolla på idol!

WHY SO SERIOUS?

Hahahahhaha alltså. Jag är den typ av människa som gärna bjussar på mig själv på det här sättet. Fast jag är inte den som kan lägga upp vilka bilder som helst. Jag är oftast snål med oseriösa bilder på blogg och instagram, däremot har jag inga stora problem med att lägga upp oseriösa bilder på twitter, skriver jag och lägger upp vad som helst nästan! U should thank me and be proud of me för att jag lägger upp dessa bilder här på bloggen.
 

FRUKOST

 

FÖRE- & EFTERBILDER - OMBRE

Lyckades äntligen att föra över bilderna från kameran till min värdelösa dator. Här har ni bättre före- och efterbilder på mitt hår som jag färgade i lördags. Ni får mer än gärna kommentera vad ni tycker. Looove!
 

NOLLOR

Dans och teater-ettorna blir nollade av treorna nu i veckan. Vi har fått en lista med hur mycket uppgifter som helst. Och så måste vi ha ett ägg som vi fick av dom idag som vi måste ha med oss ÖVERALLT. Vi får inte ens låsa in dom i skåpen, vi måste ha de med på lektioner osv. Krossar man eller glömmer ägget så blir man straffad. Haha orkar inte.


DANCE TILL YOU DROP


TRÅKIG DATOR

Jag som tänkte lägga upp bra bilder på mitt hår idag. Nae, datorn krånglar, jag kan inte överföra bilderna ifrån kameran. Så tråkigt. Men förhoppningsvis får jag en ny dator ifrån skolan i veckan och då ska jag blogga bra, bättre! Jag lovar! Lägger upp en lite sämre mobilbild på mitt hår sålänge!
Och förresten så krånglar även videofyme, det går inte att ladda upp mina svar från frågestunden så jag kan tyvärr inte lova att de kommer upp idag. Men jag ska försöka!


HÖST OUTFIT

Jag har ju gjort en höstoutfit tidigare. Men nu är det ju nästan höst på riktigt tycker jag. Liksom hallå, SEPTEMBER?! Shit vad tiden går fort. Men jag slängde ihop lite ''höstkläder''.
 
Till hösten tycker jag det är snyggt med antingen är lite större jeansjacka eller en militärgrön jacka. Stickade tröjor!! Stickade tröjor är både snyggast och skönast på hösten sålänge som inte kliar/sticks. Skor, kängor, creepers eller vanliga converse. Jag tycker man kan ha vilka jeans som helst, precis som jag tycker alla årstider. Nån snygg scarf eller en halsduk i en fin mörkorange färg (hittade ingen bra bild). Och på med en snygg, enkel mössa!
polyvore.com
 

SUNDAY FUNDAY

SHO! Igår färgade Vaneza mitt hår, ombre. Det vart faktiskt ganska bra, dock lite för oranget, men jag ska försöka göra det ljusare med silverschampoo eller citron. Har ni några andra tips på hur man kan få det ljusare så får ni mer än gärna kommentera det! 
 

Vi hade en ca 2-timmars livestream igårkväll. Superkul! Alla är så söta! Sov här hos Vaneza inatt. Ska hem om ett tag. Lägger upp bilder bilder på mitt hår när jag kommit hem och ikväll kommer även svaren på frågestunden upp! Uppdateraaa! 
 
 
weheartit
 
 
 

RSS 2.0