WHAT'S UP?

Hallå där!! Torsdag idag, fredag imorgon, LET ME HEAR YOU SAY WEHO!
Jag har varit i skolan som vanligt idag. Efter skolan så drog jag hem till Gabriella och träffade henne och Linnea. Vi gjorde inget speciellt, bara chillaxade. Haha, mina ordval är så roliga ibland, dock vet jag inte vad som var så speciellt roligt med det där men skitsamma. Åkte till stan sen, köpte mig en ny mobilladdare då jag tagit sönder min typ 10de laddare, vet inte hur jag lyckas.
Imorgon är det fredag, som ingen kan ha missat? Jag börjar kl 10 med dans, avslutar skoldagen med ett samhällsprov, kan inte ett piss så jag lär väl få sluta ganska tidigt, I guess. Ska träffa Lucas en stund tror jag sen Amanda och Gabriella, sen på kvällen blir det lite parteeey. Blir kul! Bloggas imorgon!
 

SKOLAN

 

SÅ KALLT

Hej på er! Haft en bra dag? Jag försov mig imorse och kom 2 timmar sent till skolan, har inte haft en enda lektion idag haha. Var på nån föreställning som var i en timme sen inget mer. Träffade Felix där och drog hem till honom en liten stund och sen tog jag bussen hem för att käka och byta om för att sedan åka tillbaka in till stan för balettkurs. Haha, det gick så jävla dåligt på baletten idag, vill typ skrika men det finns alltid dom dagarna då det går dåligt, jag tar igen det på nästa lektion!
 
Usch, alltså hur kallt är det inte ute egentligen? Framförallt när det blåser så himla mycket. Dock har jag ju inte direkt varma vinterkläder på mig så jag antar att jag får skylla mig själv. Jag tycker verkligen inte om att ha på mig sådär jättestora jackor, jag använder samma jackor året om. Ajaaaa, tiden går fort så sommar borde vara här snart ;)
 
Grattis till min fina Emelie som fyller år idag!
 

TUMBLR INSPO

Klicka HÄR för att komma till min tumblr!
 

DID YOU MISSED ME?

HEJ HÖRRNI! Alltså wow, jag har inte bloggat på 7 dagar, på en vecka. Jag vet, inte alls bra av mig, jag som skulle satsa på bloggen. Har fått mycket kommentarer och frågor på twitter och ask.fm och jag är ledsen för det! Men jag ska försöka komma tillbaka litegrann nu. Jag tänkte ta det lite lugnt med bloggen men jag ska försöka att skriva inlägg minst 1 gång per dag till att börja med. Jag måste erkänna att det har varit skönt med en liten paus. Det är så mycket press på en när man vill ha en bra blogg och som ni kanske märkt är inte jag så bra på att hantera sånt. Jag är iallafall tillbaka nu och jag är ganska redo för att sätta igång igen!
MEN VART I HELA FRIDEN ÄR MIN KAMERA? Jag har alltså tappat bort min kamera som jag spelar in vloggar med och som jag ibland fotar med också. Jag som planerade videos till youtube. Det kan vara så att den har hamnat i någon kartong. På tal om det, varför i en kartong? Jo, om ungefär en månad så flyttar vi ifrån huset, vi flyttar till en liten lägenhet inne i centrala Norrköping, det ska bli så så skönt!
Sålänge så får ni 5 av mina senaste bilder från min kamerarulle på mobilen!

HUMÖRSVÄNGNINGAR

Jag har haft såna extréma humörssvägningar idag. Sjukt. Vi fick sovmorgon till klockan 11 imorse men med min otur så hade jag tandläkartid strax innan 9 så jag fick ändå åka hemifrån kl 8. Som det ser ut just nu så får jag tandställning inom ett år. Jag har velat ha tandställning jättelänge men nu när jag väl ska få det så vill jag döda mig själv. Aja! Jag var supertrött och sen vart jag superpigg sen vart jag supertrött igen. Sen blev jag jättesur för att jag ville ha oboy men inte hade någon oboy. Sen var jag på bra humör igen. Sen blev jag jätteuttråkad. Sen när jag slutade skolan klockan 4 så var jag på bra humör igen. Träffade lite folk, åkte strax efter direkt till Åby med Amanda, Jossan och Lucas. Sen när jag var påväg hem så vart jag värsta depp och fick ångest. Nu sitter jag här med bokstavligen FEM böcker framför mig, behöver verkligen plugga men jag har inte läst ett enda ord och jag har suttit här i 2 timmar. Vill bara gräva ner mig för jag har så himla mycket i skolan nu.
Haha ja, som sagt, humörsvängningar.
 

MÅNDAG

Heeej. Jag spenderade hela helgen med Amanda, Lucas och Kevin, det har varit superkul. Nu är det måndag. Sitter i skolan, orkade inte vara med på idrotten så jag gick till skolan och satte mig i cafeterian och köpte lite frukost haha. Slutar 16:25 idag, lååååång dag, orkar inte. Men sista lektionen är dans i 3,5 h så det är ganska lugnt. Ska ner på stan och träffa Lucas en stund när jag slutat och sen ska jag typ hem och plugga. 
 
Hoppas ni haft en bra helg och hoppas ni får en bra vecka!
 

BJUDER

Haha, inte varje dag ni får se mig le med tänderna på bilder eller hur? ;)
 

I MINA HÖRLURAR JUST NU

Favoriter i min spotifylista just nu:
Best song ever - Jump smokers remix - One Direction
Call me a taxi - Lune
Backpack - Justin Bieber, Lil Wayne
I see fire - Ed Sheeran
She's not me - Pt.1 - Zara Larsson
 
Vad lyssnar ni på? Ge lite tips!!
Om ni vill kolla in min spotifylista så klickar ni HÄR.
 

VAD VILL NI SE FÖR VIDEOBLOGGAR?

Hallooooj! Jag vet att många uppskattar att jag börjat göra youtube-videos. Och nu undrar jag, vad vill ni se för videos? Det kan vara allt möjligt, ''vanliga'' videobloggar, challenges och så vidare. Kommentera i detta inlägg precis vad ni vill se för något så ska jag försöka fixa lite av era önskningar!
 
Videos som finns på min youtube-kanal:
''NY PÅ YOUTUBE''
''HAUL - Mellandagsrea''
''BEST FRIEND TAG'' med Vaneza
''What's in my purse''
''Not my arms challenge'' med Amanda

HÄR hittar ni min youtube-kanal, där får ni gärna prenumera!
 
 

IT'S FRIDAY BABY

HEEEJ! Började dagen med danslektion kl 10 men eftersom att mina bussar går så dåligt så var jag i dansstudion 1,5 timme innan vi började och det var ingen där så jag la mig och sov i soffan, haha asskönt! Sen lunch och sen en till lektion innan vi slutade, den var chill så hela skoldagen gick fort. Sprang runt lite överallt med Julide och Antje innan jag träffade Lucas och Kevin. Har varit på stan hela dagen med dom, Lucas, Kevin och Jesper. Kom hem vid halv 11, har sen dess ätit tacos(!!!) och duschat! Nu ska jag kolla senaste avsnittet av Ravenswood.
 
Vill bara säga att jag mår så sjukt bra nu. Jag är så glad. Jag hoppas att ni får minst lika bra som mig idag!
 

TORSDAG

YO WADDAPP!
Gud, den här dagen har varit so much better än gårdagen!! Jag har varit på bra humör hela dagen, ända sen imorse och är fortfarande det, hur skönt? Och ändå så har jag inte gjort något speciellt idag, blir själv chockad över att jag är på så bra humör, kanske att jag tar igen min dåliga gårdag haha.
Iallafall, som jag skrev, jag har inte gjort något speciellt. Gått i skolan som vanligt, sprang runt på stan lite för att fördriva tiden tills min buss skulle gå som jag missade ändå haha. Aja.
 
Jag har nu varit hemma i några timmar. Kollade precis klart på nya avsnittet av Pretty Little Liars, döööör så bra. Älskar verkligen den serien! Kollar ni också på den? Eller/och någon annan serie?
 

NY DANSKURS OCH NYA TRÄNINGSKLÄDER

HEEEEJ! Hur har ni haft det idag? Min dag har varit sämst men blev bättre när jag slutade skolan, hoppas ni har haft en bra dag iallafall! Först så hade jag råkat ställa klockan en timme för sent så jag vaknade 5 minuter innan min buss gick, alla bussar var försenade, missade första lektionen, andra lektionen var dans, kunde vara med en timme av tre timmar innan min mensvärk tog över och har bara varit på allmänt dåligt humör, haha tufft liv. Drog ner till stan efter skolan, stötte på mamma, hängde med henne någon timme, hon köpte en sportbh och träningsshorts till mig, sen åkte vi hem och jag hann vara hemma i 20 minuter sen drog jag in till stan igen. Jag har börjat en ny danskurs, balett! Sjukt kul, jobbigt och svårt men alltid bra med utmaningar! Jag kommer att utvecklas!
H&M - Sportbh 99:- Shorts 149:-

20 SENASTE PÅ INSTAGRAM

Mest använda appar:
Afterlight - Den använder jag mestadels till effekter och redigering.
Squaready - Till vita ramar.
 

WANTIES

 

FRÅGOR KRING THE FOOO

Jag får vääääldigt ofta frågor om The Fooo och i detta inlägg tänkte jag svara på de allra vanligaste frågorna som dyker upp. Jag har svarat på dessa frågor så många gånger redan så efter det här inlägget vill jag helst inte behöva svara på dessa frågor igen.
 

Hur många gånger har du träffat The fooo?
Jag vet inte hur många gånger exakt jag träffat dom, men det är några gånger. Vissa gånger bara sagt ''hej'' andra gånger pratat lite längre och hunnit med mer. Men jag har träffat Oscar Enestad flest gånger utav dom.
 
Vem är din favorit? Och varför?
Oscar Enestad - Jag har haft mest ''kontakt'' med honom. Han har alltid varit den som är snällast mot mig.
 
Ska du gå på någon av konserterna?
Ja självklart, jag ska gå på den i Stockholm, i annexet.
 
Känner du killarna? Har du varit tillsammans med Oscar Enestad?
Nej och nej
 
Och till den sista och största frågan:
Har du tröttnat? Varför?
Ja, jag har tröttnat. Jag tycker fortfarande om dom men inte som förut. Varför? Jo, man kan inte alltid vara fast vid något hela tiden. Jag tröttnade pga fanbasen för det mesta men även annat. Jag behövde också spendera min tid på annat som t.ex. mina vänner här i Norrköping som jag slutade höra av mig till när The fooo kom in och tog över mitt liv haha. Jag tycker det ha varit jättekul att träffa The Fooo och nu är jag så nöjd så jag behöver inte mer eller hur man ska säga. Men självklart ska jag fortfarande gå på konserten! Jag såg/ser heller inte killarna som direkt ''kändisar'' haha.
 

RESULTAT: SVART HÅR

Inte bästa bilderna, men vad tycker ni? Själv är jag lite ovan och tycker att jag ser ut som en typ häxa haha, och så känns det som jag inte kan använda svarta kläder, vilken jag självklart kan. Haha jag blir nog van snart! 

BLACK HAIR



OJ! Idag kör jag på yolo (like always) haha jag hatar uttrycket "yolo" men det är ganska kul att säga så. Gick på stan med Amanda förut och hon lyckas alltid övertala mig om att färga håret i färger som jag inte tänkt på, den här gången blev det svart..igen. Jag har haft svart tidigare. Har precis sköljt ur hårfärgen. Nu ska jag bara blåsa det och sedan se resultat. Ni kommer absolut få se bilder så fort som möjligt! 

NOT MY ARMS CHALLENGE


GODMORGON

Mobilblogg
Godmorgon allihopa! Vaknade precis upp hemma hos Amanda. Träffade henne igår eftermiddag efter hur lång tid som helst. Så skönt att träffa henne igen, har saknat att umgås med henne. Mitt egna fel att vi gled isär. Det har varit jättekul. 
Vi spelade in 2 challenges inatt som kommer att komma upp på youtube. En video kommer upp idag, kanske ganska snart! Den är faktiskt riktigt rolig så håll utkik! 
Det är söndag idag och jag har inte direkt några planer mer än att åka hem och duscha och fixa för en lååång måndag imorgon. Fick jag välja själv så skulle jag ta lov 2 veckor till haha! 


TRO PÅ DIG SJÄLV

Några av er kanske vet att jag har haft ett himla dåligt självförtroende? Om ni inte vet eller vill veta mer och/eller om ni själva har dåligt självförtroende så fortsätt läs!
 
Jag har aldrig haft något speciellt bra självförtroende. Det blev som värst när jag gick i årskurs 8. Jag hittade inget som var bra med mig, inte personligt eller utséendemässigt. Jag var usel i skolan och jag ville nästan aldrig vara ute. Mina betyg var rena rama helvetet och jag var nästan aldrig i skolan och om jag var i skolan så var jag sällan kvar hela dagen utan åkte ofta hem senast under lunchen. Om man skrollar låååångt ner på min tumblr-blogg så är det bara massor med depressionsbilder typ. När jag stod framför spegeln så försökte jag inte ens hitta bra saker med mig själv, jag var inte tillräckligt stark för det. Jag spenderade mer tid till att trycka ner mig själv än att göra någonting åt det. Så vill jag inte att ni ska ha det!
Jag har fortarande inte bra självförtroende men jag har bättre nu än då, det går framåt hela tiden. Jag har blivit starkare och försöker ofta tänka positivt. Jag vill inte stampa på mig själv mer, jag vill bygga på mer och mer på mitt självförtroende och det funkar så vidare man vill och kämpar. Självklart har man dom stunderna eller dagarna då allting är fel, såna tillfällen har alla och det är okej att inte alltid må bra.
 
Med detta inlägg vill jag säga:
Har du dåligt självförtroende, sluta aldrig stå emot det, sluta aldrig försöka. Det finns alltid någon som tycker du är tillräckligt fin och tillräckligt bra. Prata med en person som du litar på som kan få dig att tänka på annat. Gör inte som jag gjorde i högstadiet, strunta inte i allting utan ta tag i det istället! Jag vet att du kommer att fixa det förr eller senare. Hur mycket du än tänker att det är omöjligt så är det inte det, övertala dig själv att ''det här fixar jag''. Ta ett steg i taget.
Jag tror på er, nu vill jag bara att ni ska tro på er själva!

(Vill också få sagt att en stor del av det som växt i mig idag är tack vare min blogg, mina bloggläsare. Varenda litet fint ord får mig att bli helt varm av glädje i kroppen. Jag har haft världens bästa vänner och världens bästa mamma med mig genom allt detta, det är viktigt att ha någon man kan lita på. Jag vill säga tack till er och tack till mina vänner och familj. TACK!)

NY DESIGN

Ser ni någon skillnad på bloggen? Klart ni gör! Jag har ju ny design, header och hela alltet! Vad tycker ni? Visst blev det bra? Nu är det självklart inte jag som fixat detta för jag är ju urdålig på sådant. Min vän Emelie har gjort både design och header och har även gjort det några gånger tidigare också, vet inte om ni minns det men visst är hon duktig? Hennes blogg hittar ni HÄÄÄR!
 
Friiiiday! Haft 2 lektioner idag, en danslektion, lite speciell lektion med en kille vi inte dansat för tidigare, det var en sjukt bra träning och han är ju superduktig! Hade samhäll efter lunch och sedan slutade vi, dock drog jag 20 minuter tidigare då jag behövde göra lite mer privata saker. Drog till dansstudion efter det och sedan tillbaka till skolan för filmkväll med klassen! Vi åt, jag åt subway, my favorite haha! Och sen kollade vi på film, minns dock inte vilken och jag sov typ mitten av filmen haha!

WHAT'S IN MY PURSE

MEEEEN blir så arg. När jag fixar så att videon ska bli i HD så funkar det ändå inte när jag laddar upp den! 

NÄR JAG STÅR FRAMFÖR KAMERAN

Många av er som läser min blogg tror säkert att ''wow vad enkelt hon har för att bli fotad'' eller något liknande då jag oftast är (försöker) vara seriös på de flesta bilderna här på bloggen, åtminstone dom som är tagna med kamera. MEN jag är världens jobbigaste att fota, minst varannan bild som tas på mig är jätteful och oseriös. Jag tycker det är skitkul att bli fotad men det kan vara så jäkla pinsamt när man faktiskt vill knäppa lite mer seriösa och ''snyggare'' bilder. Det jag vill säga är att jag kanske kämpar lite med bilder för bloggens skull. Jag har INTE lätt för att bli fotad. Enklast är ju när jag fotar mig själv men dom bilderna blir ju oftast inte lika bra.
Här tänkte jag visa lite av de bilder som knäpps på mig under en ''fotografering'':
(Jag kräver att bli älskad efter dessa bilder för dom bjuder jag verkligen på nu)

MOBILBLOGGAR


Hej på er! Åkte in till stan vid 3-tiden idag och träffade Whilma. Jag är fortfarande med henne, hemma hos henne. Jag sover här inatt och imorgon börjar skolan för min del, usch, är inte ett dugg taggad haha! 

Några av er som följer mig på Twitter kanske vet att jag skulle lägga upp en video på youtube idag men jag har tyvärr inte med mig min dator och kan därför inte ladda upp den idag. Imorgon kommer den upp, imorgonkväll! 

PAULINA


GET INTO IT

Jag köpte ännu en till tröja på Monki, min favoritklädaffär. Sprang in där en snabbis igår och såg tröjan på tjejen som jobbade där och jäääklar vad snygg den var, jag kände mig tvungen att köpa den. Den kostar 250 kr! 
 
Var på stan hela dagen igår, först med Alva, sen med Vaneza, Nathalie och Jennifer och sen så träffade jag Paulina som sov hos mig inatt. Det var läääängesen sist! Nu har vi varit ute och fotat massor så bilder kommer upp här. Vi har inte direkt några planer nu så vet inte vad vi ska göra. Vi hittar på något! Bloggar senare. 

DANSSTUDION

Hej! Igårkväll var en ganska tuff kväll. Först var den jätteskön, liksom satt hemma ensam, åt mig fet och bara mådde men sen så vände det. Jag hade en sjuk ångest. Mådde så dåligt, kändes som jag kvävdes. Så jag gick ut mitt u natten för att ta luft, slutade med att jag gick minst 6 km. Måste säga att det släppta faktiskt lite då. Men har fortfarande lite ångest nu men jag ska ner till dansstudion och vara där med Alva, det är precis vad jag behöver. Jag har ju inte dansat på nästan en månad nu. Första gången på lovet jag är uppe såhär dags också! Senaste dagarna har jag liksom gått upp ur sängen efter kl 16. Haha! Men vi hörs! 
Från julföreställningen

NEW IN FROM MONKI

Nu har jag inte så mycket koll på priserna då jag tappat bort kvittot.. Jag tror att tröjan kostade 150 kronor iallafall. Solglasögonen är jag så sjukt nöjd med. För er som inte vet så ÄLSKAR jag solglasögon och jag är väldigt duktig på att ta sönder dom också haha, jag tror jag tog sönder 4 par solglasögon i somras, varav 3 av dom var mina favoriter så jag passade på att köpa ett par nya nu, kan vara ett par nya favoriter, sjuuuukt snygga. Dom kommer vara till stor del i massor med outfits, framförallt i sommar!

OLD SELFIES



SPECIELL FRÅGESTUND

Hej! Nu tänkte jag sätta igång en liten frågestund här på bloggen. Ni ställer självklart frågor om mig i kommentarsfältet till detta inlägg MEN denna gång så ska Vaneza, min bästa vän, svara på frågorna.
T.ex. kan en fråga lyda ''Hur är Melodie som person?'' ''Vad tycker du om att Melodie...blablabla?'' ''Vad är det bästa/sämsta med Melodie?'' Osv osv.
Hajar ni? Bra! Sätt igång att fråga frågor nu så ser vi till att Vaneza svarar på dom så fort som möjligt i ett inlägg här på bloggen!
 

BÄSTIS


2 JANUARI 2014

HEEEEJ HÖRRNI! Jäklar vilken dålig kvalité det blev på collaget jag la upp i inlägget nedanför, såg det nu när jag kollade på datorn.
Jaha, hade ni det kul på nyår? Vad gjorde ni? Jag hade superkul. Jag var på en fest hos Sara, men gott folk. Fick min nyårskyss ;). HAHA! Sov hos Vaneza och sen så igår så åt vi massor med mat och godis och annat HELA dagen. På riktigt, hela dagen. Mådde som ett dasslock! Man mår som man förtjänar efter nyårsafton, I guess.
 
Jag har precis badat i typ 1 timme kanske. Så skönt! Jag har bara suttit hemma idag då jag kom hem ganska sent igår. Vaneza kommer hit om några timmar, vi har inte direkt några planer. Men nu ska jag blåsa mitt hår och planera lite inlägg till bloggen!

GOTT NYTT ÅR!


Har inte haft tid till att blogga, förlåt! Men jag lovar. Nu är det nytt år och nu ska jag ta tag i bloggen. Håll utkik! 

GOTT NYTT ÅR!!!! 

RSS 2.0