ÅSIKTER

Vet ni vad jag stör mig jätteJÄTTEjättemycket på? När folk inte låter andra folk ha sina egna åsikter. Man får inte tycka så och inte så, man måste tycka på det viset, blablabla skitsnack. Man får tycka precis vad man vill. Det här händer ofta i fanbasen jag är med i och säkert 70-80 % av mina bloggläsare också är med i, Foooers. The Fooos fans. Drama hit och drama dit just för att man inte får ha sin egen åsikt. 
 
T.ex. idag så var The Fooo med på Musikhjälpen. Ja, ni vet musikhjälpen. Och efter att dom hade uppträtt så la Annica Englund från Big Brother upp ett foto på killarna på instagram och skrev ''Vad är det som är så bra med The Fooo? Inse, dom kan inte sjunga. DOM KÖR PLAYBACK!'' Det var hennes åsikt om bandet. HENNES åsikt. Dom är helt enkelt inte något för henne. Visst, har man en sådan åsikt så kan man ju hålla den för sig själv, vilket hon inte gjorde. MEN, då ska foooers blanda sig i och sitta och skriva elaka kommentarer till henne. Varför ska man sjunka till den nivån? Bilden har fått snart 500 kommentarer och säkert två tredjedelar är mot Annica. Många kommentarer skrevs ungefär såhär ''Gör det bättre själv'' eller ''Säger du som blivit känd genom att ligga i tv'' ''Du mår inte bra, du är dum i huvudet, du är ju sjuk'' ''Varför var då dom förband till Justin Bieber och dom har medverkat i massa tv-program'' osvosv. Jag sitter inte här och försvarar Annica, jag stöttar The Fooo upp till 110%. Men eftersom alla visade hur arga dom blev, skrev SÅ mycket fula ord riktat mot Annica så blev hela grejen så mycket större. Hon bloggade om det och la ut ännu en bild på instagram FÖR ATT foooers bombade henne. Låt henne ha sin åsikt, man kan inte tycka om alla här i livet. Jag tycker inte heller att det är okej att skriva ut att artister är dåliga, såna åsikter tycker jag att man ska hålla för sig själv. MEN jag tycker heller inte att det är okej att hoppa på någon med så spydiga ord som vissa faktiskt gjorde nu. 
 
Jag vill säga till er nu, framförallt till alla er foooers som läser:
Kan vi inte hjälpas åt och strunta i alla som ogillar, för då struntar dom i oss. Alla kan inte tycka om alla och det är något som man får acceptera. Skriver/säger någon något elakt om dina idoler, försök att låtsas som ingenting för det försvinner det sen, då märker dom som ogillar att dom inte får någon uppmärksamhet och känner att dom inte ens behöver sitta och skriva sånt. Stå på er och visa att ni är bättre än dom, sjunk inte till den nivån! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Eller hur, håller med! Kände samma sak för grejen som hände med Perez Hilton för ett tag sen. Visst, det kanske inte var det foooers ville höra men det var ju ändå hans egna åsikt..!

2013-12-14 @ 17:40:41
Postat av: Clara

rätt till 100%

2013-12-14 @ 18:02:01
Postat av: Sasha

Bra uttryckt Mello!!

2013-12-15 @ 14:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0