DAGENS OUTFIT

Tröja & Jacka - Monki. Jeans - Bikbok. Skor - Nike Air Force 1. Klocka - Festina. 

HAUL

Kolla 1080 HD för bästa kvalité! Min kamera som jag brukar filma med annars gick sönder och därför fick jag använda mig av en annan och då blev fokusen lite seg och ljuset typ oranget? Aja, hoppas att det duger!

TACK 2013

WOW! Det här året har gått så himla fort eller är det bara jag? 
 
Det har varit ett ganska intressant år enligt mig faktiskt. Det är mycket som har hänt. Jag har gått ut grundskolan. Jag har börjat gymnasiet. Jag har växt om min mamma. Jag har upptäckt ett nytt pojkband. Jag har fått minst 50 nya vänner. Jag har tappat kontakten med vänner. Jag har ätit för mycket Mc Donald's. Jag har spenderat för mycket pengar. Jag har upplevt en av mina största drömmar, sett Justin Bieber live. Jag har varit på massor med andra konserter som bl.a. One Direction, Olly Murs, Passenger, flera Ulrik Munther och lite andra mindre spelningar med andra artister. Jag har badat och solat alldeles för lite. Jag har varit för skoltrött.
 
Jag har lärt mig att hantera elaka kommentarer. Jag har lärt mig att det finns viktigare saker i livet än ett pojkband (nu på senaste tiden, tyvärr). Jag har lärt mig så mycket mer inom dans. Jag har lärt mig att blogga bättre än tidigare. Jag har lärt mig att klä mig i vad jag vill. Jag har lärt mig nya saker varje dag.
 
År 2014 ska jag:
  • Bita mindre på naglarna (sluta helt kommer jag inte klara)
  • Bli bättre på att spara pengar
  • Satsa mer på skolan och ännu mer på dansen
  • Lägga ner mer pengar på kläder än på mat
  • Kanske resa till Thailand
  • Måla om mitt rum
  • Ta tag i bloggen lite mer seriöst
  • Bli en bra förebild
  • HA SÅ JÄVLA KUUUUUUL!
 

NIKE AIR FORCE 1

Nike Air Force 1
Dessa köpte jag för 799 kr på footlocker. Jag vet att dom finns att köpa även på internet, på bl.a. sneakersnstuff.se för samma pris. Jag är SÅ nöjd med dom här skorna. Dom är bekväma, skitsnygga och varma! Mina är Mid, alltså höga. Det finns även låga att köpa som jag tror kostar en hundralapp mindre ungefär. Ni kommer att få se massor outfitbilder med dom här.
 
Videoinlägg med lite av det jag köpt i Stockholm kommer upp på bloggen/youtube senare! Håll utkik!

VIDEO ELLER BILDER?

Hej! Jag vaknade vid 10 idag, åt frukost och sedan bara så somnade jag igen och vaknade inte förrän kl 15?? Usch vad hemskt, liksom sovit bort halva dagen nu. Som tur vad så hade jag inga planer på att åka in till stan eller så.
 
Jag skulle ju visa mina köp från Stockholm idag men eftersom att jag sov så himla länge så har det nu hunnit bli mörkt ute, vilket gör att bilderna mat tar inte blir alls bra.. Jag tänkte därför försöka att inte sova lika länge imorgon och tänkte..
Vill ni då ha en VIDEO eller BILDER? Kommentera så planerar jag det ikväll!

MELLANDAGSREA

Oj vad mina fötter svider nu! Jag kom hem för en stund sen från en hel dag med shopping i Stockholm tillsammans med Whilma och även Marijam var med i förmiddags. Gjorde av med lite över 1800 kronor. Dock har jag inte testat något utav det jag köpt förutom ett par byxor, haha tänk så sitter ingenting bra. Iallafall så är jag jättenöjd med mina köp än sålänge. Jag kommer att visa bilder på en del kläder imorgon!
Hann även att träffa några fina vänner innan vi åkte hem.
 
Ledsen för dålig uppdatering, jag har inte haft tillgång till en dator.
 

ON MY WAY TO STOCKHOLM

Klickade 2 skitfula bilder med webkameran haha, kände mig tvungen. Iallafall så sitter jag i bilen nu med min mor och Micke, vi ska hämta upp min storebror och sedan åka vidare till Stockholm. Jag kommer att vara kvar där tills på fredag. Imorgon ska jag träffa Marijam och sova där, vi träffar säkert andra kompisar med! På fredag kommer Whilma till Stockholm och då ska vi shoppa!!! Mellandagsrea ju. Kommer vara sjukt mycket folk men what to do? Det blir asbra!! OK MEN HA DET GÖTT! 

GOD JUL

SÅ hur har eran julafton varit? Jag har haft det jättemysigt med min familj. Jag tänkte imorse att ''fan vilken tråkig jul det kommer bli'' men jag har en sån fin och härlig familj och dom gjorde min julafton så bra. Imorgon åker vi (förutom min ena storebror som tyvärr måste jobba) till Stockholm, till farmor och farfar för att fira litegrann där och i övermorgon ska vi äta lunch med min faster och mina kusiner, ska bli superkul då jag nästan aldrig träffar dom längre. Jag kommer att stanna kvar i Stockholm till på fredag. Berättar mer imorgon typ.
Hoppas ni har haft en superfin jul, verkligen!
 
Jag har inte varit inne på twitter på hela dagen och jag loggade in nu. Blev så himla himla ledsen. Det enda jag läste om var vad folk hade fått eller inte fått i julklapp. Allt handlar om julklappar. Inte en enda tweet om familjen, om den goda maten eller något sånt. Jag blir så ledsen när det enda folk bryr sig om på julafton är sina julklappar. Tänk på dom som kanske får fira sin jul ensamma eller på dom som inte har råd till fin mat och massor med julklappar. Snälla, tänk på det.

NY PÅ YOUTUBE!

PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBE-KANAL (LÄNK)

SOMRAS

 

JULKLAPP FRÅN BLOGGLÄSARE

Mamma hämtade ut ett paket åt mig som jag hade fått. En tidig julklapp från söta Ottilia! Ett fint brev, en bodyspray som luktar supergott och ett hur gulligt hjärta som helst. Tack så himla himla mycket för den fina julklappen, älskar den! Kram på DIG!
 
Har fått lite meddelanden om min adress av andra bloggläsare också, och ja, man kan få min adress om man vill skicka brev eller så men då måste man höra av sig privat till mig för jag kan tyvärr inte skriva ut min postadress öppet på sociala medier.

JULAVSLUTNING - DAGENS

 

JUSTIN BIEBERS BELIEVE


Sitter i biosalongen med Nathalie och Vaneza nu. Nu ska vi se Believe!!!! Har taggat som satan till denna. Dock är det sjukt jobbiga tjejer här som vägrar hålla käften och typ skriker så fort dom kommer in i salongen, får panne hahhaha. 
Åt mat och fikade på stan med mina storebröder förut. Mysigt.

Nu måste jag avsluta och sätta mobilen på flygplansläge. See yoooou! 


DRÖMMAR OCH MÅL

Hur ofta får man inte frågan "Vad drömmer du om?" och hur ofta svarar man inte "Jag vet inte" eller "Inget speciellt". Men vi alla har drömmar. Man kan drömma om precis vad som helst. I det här inlägget ska jag berätta om mina drömmar och mina mål. Jag hoppas att ni sen kan berätta om era drömmar och mål för mig i kommentarsfältet! 


Vad drömmer jag om? Jag brukar ofta svara att jag inte vet.  
Som några av er säkert hört eller läst så är en av mina absolut största drömmar en resa till Kenya, till slummen, till barnen som bor där. Jag vill även adoptera ett barn där ifrån när jag blir vuxen. 

Jag drömmer om att cancer får cancer och dör. Annars vill jag komma på ett läkemedel som kan stoppa cancer. Om inte jag kan komma på något så hoppas jag att någon gör det. 

Vad vill jag bli? Jag vill satsa fullt ut på dansen. Jag vill plugga vidare på dans, helst på Balettakademien i Stockholm. Efter det vill jag vara så pass duktig att jag får jobb utomlands, som i USA och tjäna sjukt mycket pengar på det jag verkligen älskar att göra. Jag har satt mitt mål på Balettakademien och när jag har nått det målet så finns nästa mål utomlands.

Jag vill ha en stor blogg.

Jag vill bli en bra förebild för människor runt omkring mig. Jag vill kunna rädda människors liv. 

Jag drömmer också om att ha min egen familj. Jag vill bli en mamma och kanske gifta mig. Antingen vill jag bo i en stor villa eller så vill jag bo i en skaplig lägenhet mitt inne i Stockholm city. 
Men samtidigt så drömmer jag om att bo på en mysig gård med stall och hästar (never gonna happen, men drömmar är drömmar). 

En dag ska jag resa jorden runt med min bästa vän. Jag vill se alla olika levnadssätt med mina egna ögon. 

Jag vill träffa min favoritskådespelare Sophia Bush, även alla One Tree Hill-skådisar. Jag vill gå på en Michael Jackson-konsert (vilket är omöjligt men ändå en dröm). Jag vill hoppa bungyjump och fallskärm. Jag drömmer om att få bort min fobi för att bli kittlad och min fobi för spindlar. 

Det finns så mycket som man inte tänker på. Jag vet inte om ni minns ett av mina första inlägg på den här bloggen men då berättade jag för er att jag höll på med en "Before I Die"-lista vilket är en superbra idag. Jag har skrivit upp både roliga, oseriösa saker och seriösa saker. Det borde ni också göra! 



ONSDAG


HALLOOOO! Hur är det med er? Jag är trött som satan men jag mår bra. Försov mig imorse haha like always och kom nästan 3 timmar försent till skolan, hann vara med på danslektionen i 40 minuter av 3 timmar.. Sedan hade jag redovisning och sen slutade jag. Sista skoldagen imorgon!!! Sen på fredag är det avslutning och jullov, precis vad jag behöver. 

Imorgon är det skola som vanligt och sen så ska jag på bio med Vaneza och Nathalie, kan ni gissa vilken vi ska se? Hahaha, Justin Biebers Believe Movie såklart! Hyyyype. 

BÄSTA BLOGGLÄSARE


Fick denna skickad på kik av en tjej precis. Blir så himla glad när ni skickar fina bilder eller sånt här. En annan bloggläsare frågade mig om min adress för hon vill skicka en julklapp till mig. Ni gör mina dagar!! 

Nu har jag pluggat klart inför min redovisning imorgon. Haha nu kan jag pusta ut igen! Jag är redan supertrött och ska därför lägga mig snart. Jag behöver sova. Hoppas ni har haft en bra dag. GODNATT! 

DAGENS OUTFIT

Som ni kanske ser, ingen bra fotodag haha! Mer för att vi stod precis utanför skolan och skulle fotografera och det kändes lite stelt. Och jag är väldigt ful i håret haha. Men jag vet att ni gillar outfitbilder och därför gör jag det för er! 
 
Jacka - Monki. Halsduk - Monki. Hörlurar - Urbanears. Ryggsäck - Turkiet. Jeans - Bikbok. Skor - Stadium.

LUSSEBULLAR

PÅ RIKTIGT kan jag och Micke ha bakat dom absolut fulaste lussebullarna i historien. ''Mello, du kanske inte publicera bilder på dom..'' Hahah, mer än dessa bilder ovanför får ni inte se, too much pinsamheter. Måste erkänna att...nej, dom vart inte så goda heller, men vi ska baka igen i veckan och då tänkte vi göra dom bättre. Typ haha! 
 
Imorgon är det måndag. Alltså jag är inte taggad men jag känner inte riktigt att jag inte orkar, eller jo. Men jag känner inte för att ligga hemma och sova istället. Jag var ju hemma från skolan i princip hela den här veckan, skittråkigt. Jullov om 5 dagar, ska bli hur skönt som helst men jag har lite ångest över det då jag ligger efter i alla ämnen i skolan och antagligen inte kommer att få några betyg. 
 
Det är bara 9 dagar kvar till julafton. Typ 2 veckor kvar till 2014. ALLTSÅ HUR SJUKT ÄR DET INTE? 

LÖRDAGSMYS


Hej hörrni! Woooow, statistiken har varit ovanligt hög idag!! Det gillar vi (jag). 

Jag är hos Vaneza hela den här helgen. Vi bara tar det lugnt. Nu har vi varit i affären och köpt massor gott. Alltså vill bara säga att ni som skriver att ni vill vara vän med oss, om ni skulle bli vän med oss så skulle ni få en rejäl dubbelhaka. Men vad gör det om 100 år? Haha. 

Hoppas ni har en fin helg! Ta hand om er!! 

ÅSIKTER

Vet ni vad jag stör mig jätteJÄTTEjättemycket på? När folk inte låter andra folk ha sina egna åsikter. Man får inte tycka så och inte så, man måste tycka på det viset, blablabla skitsnack. Man får tycka precis vad man vill. Det här händer ofta i fanbasen jag är med i och säkert 70-80 % av mina bloggläsare också är med i, Foooers. The Fooos fans. Drama hit och drama dit just för att man inte får ha sin egen åsikt. 
 
T.ex. idag så var The Fooo med på Musikhjälpen. Ja, ni vet musikhjälpen. Och efter att dom hade uppträtt så la Annica Englund från Big Brother upp ett foto på killarna på instagram och skrev ''Vad är det som är så bra med The Fooo? Inse, dom kan inte sjunga. DOM KÖR PLAYBACK!'' Det var hennes åsikt om bandet. HENNES åsikt. Dom är helt enkelt inte något för henne. Visst, har man en sådan åsikt så kan man ju hålla den för sig själv, vilket hon inte gjorde. MEN, då ska foooers blanda sig i och sitta och skriva elaka kommentarer till henne. Varför ska man sjunka till den nivån? Bilden har fått snart 500 kommentarer och säkert två tredjedelar är mot Annica. Många kommentarer skrevs ungefär såhär ''Gör det bättre själv'' eller ''Säger du som blivit känd genom att ligga i tv'' ''Du mår inte bra, du är dum i huvudet, du är ju sjuk'' ''Varför var då dom förband till Justin Bieber och dom har medverkat i massa tv-program'' osvosv. Jag sitter inte här och försvarar Annica, jag stöttar The Fooo upp till 110%. Men eftersom alla visade hur arga dom blev, skrev SÅ mycket fula ord riktat mot Annica så blev hela grejen så mycket större. Hon bloggade om det och la ut ännu en bild på instagram FÖR ATT foooers bombade henne. Låt henne ha sin åsikt, man kan inte tycka om alla här i livet. Jag tycker inte heller att det är okej att skriva ut att artister är dåliga, såna åsikter tycker jag att man ska hålla för sig själv. MEN jag tycker heller inte att det är okej att hoppa på någon med så spydiga ord som vissa faktiskt gjorde nu. 
 
Jag vill säga till er nu, framförallt till alla er foooers som läser:
Kan vi inte hjälpas åt och strunta i alla som ogillar, för då struntar dom i oss. Alla kan inte tycka om alla och det är något som man får acceptera. Skriver/säger någon något elakt om dina idoler, försök att låtsas som ingenting för det försvinner det sen, då märker dom som ogillar att dom inte får någon uppmärksamhet och känner att dom inte ens behöver sitta och skriva sånt. Stå på er och visa att ni är bättre än dom, sjunk inte till den nivån! 
 
 

GRANATÄPPLE

Hittade en skål med granatäpple i kylskåpet imorse och jag kunde inte låta bli. En av de godaste frukterna!
 
Sitter hemma hos Vaneza nu. Jag klarade inte av att vara hemma mera. Haha, jag har liksom inte varit ute på HELA veckan? Usch. Men jag är frisk nu eller typ iallafall. Datorn har 4 % batteri så jag ska avsluta innan den dör. Tråkigt inlägg, men uppdatering är uppdatering haha!

ÖNSKELISTA

Jag tror inte att jag kan vara den enda som skrev världens längsta önskelistor innan julafton när man var liten. Jag minns att jag alltid skrev hur långa listor som helst och satte upp på min dörr utanför till mitt rum. Nu ser min lista ut...nae jag har ingen önskelista nu för tiden, jag tror inte man kan kalla det för en ''lista'' haha. I år önskar jag mig ett par Nike Air Force 1, dom på bilden nedanför och det är i stort sätt allt jag önskar mig, skulle jag få endast dom så skulle jag fortfarande nöjd. Som det ser ut just nu så verkar mamma vara lite sugen på att köpa dom till mig, hon är inte så bra på det här med att hålla julklappar hemligt.. Jag skulle vilja ha pengar också, då skulle jag ju kunna köpa vad jag vill. Jag som ska vara i Stockholm från juldagen till efter nyår skulle ju inte tacka nej till en eller två eller tre rundor på stan under mellandagsrean!
 
 
 

HALSFLUSS

Haha jag har så svårt för att vara seriös när mamma står bakom kameran
 
Ligger hemma i min säng IGEN. Usch, blir så trött. Jag var hemma från skolan måndag och tisdag pga att jag inte mådde bra. Igår var jag i skolan och hade EN lektion på typ 50 minuter. Och sen så igårkväll ''upptäckte'' jag att jag hade halsfluss. Hatar mitt immunförsvar, sämsta nånsin. Usch och fy och blä. Jag orkar inte och jag har inte tid för detta. Jag får liksom inte missa mer i skolan så jag måste lära mig att plugga hemma nu när jag är sjuk hela tiden.
 
Funderar kring det här med ''Veckans blogg'' fortfarande. Hur jag ska göra med det. Som det ser ut just nu så ska jag starta med det men innan jag startar så måste jag ha det lite mer planerat så don't worry, det kommer mer info om det!
 

KLIPPT HÅRET

WELL DET VAR PÅ TIDEN! Jag bestämde mig för att klippa av mig håret, and guess what? Jag gjorde det! Jag trodde aldrig att jag skulle våga och jag trodde aldrig jag skulle bli nöjd. Ja, jag är faktiskt ganska nöjd. Det är SÅ skönt. Färgade även håret men det blev inte en så stor skillnad, kanske mer i ljuset. Blir så sjukt glad av alla tweets och kommentarer på instagram, även det jag får på snapchat! Tack tack Tack!! Och jag vet att många av er kommer tycka att jag gjort ett misstag, men alltså sorry not sorry, gjort är gjort! Vad tycker ni? Kommentera!
 
Eftersom då min mamma inte är en speciellt bra fotograf så vart kamerabilderna väldigt usla, men ni får bättre bild i veckan!

TANKE: VECKANS BLOGGLÄSARE?

Såg på twitter att en vän till mig satt och skrev brev och då slog en tanke mig. ALLTSÅ HUR KUL HADE DET INTE VARIT ATT SKRIVA BREV TILL ER, MINA BLOGGLÄSARE? Sen kan jag självklart inte sitta och skriva personliga brev till alla. Ni vet typ ''Veckans bloggläsare'', tänk om jag skulle starta något sånt, lotta ut ''Veckans bloggläsare'' varje vecka och skicka iväg ett brev till den. Det skulle väl vara lite kul? Visst? Eller så kanske jag bara startar med ''Veckans bloggläsare'' som en kul grej att ha på bloggen bara. Vad tycker ni?
Om ni tycker det verkar som en kul grej så kommer jag med mer information om vad som ''krävs'' för att bli ''Veckans bloggläsare'' och mer om vad jag menar med det.
 

NEW IN - GLITTER

Bikbok 399:-
Köpte den här tröjan förra veckan. Dels för att jag behövde i en koreografi till föreställningarna. Det kanske inte är en tröja jag tänker gå runt med i skolan varje dag eftersom jag lär bli klassad som en discokula eller något då haha nevars. Tänkte att den är väl supersnygg till speciella tillfällen som nyårsafton eller andra festtillfällen, kanske även julafton. Sedan så kan man ju självklart ha den på vanliga dagar också. Jag tror att den kommer att användas på nyår! Tycker den är väldigt fin faktiskt, jag som älskar glitter!
 

TIPS - LÄPPBALSAM

Har du torra och/eller spruckna läppar? Jag köpte detta läppbalsam på Kicks för typ en vecka sedan, kostar bara 40 kronor och jag kan lova er att om ni köper detta så kommer ni inte att ångra er. Det ger ett bra resultat direkt. Jag hade ett litet munsår och på bara över en natt försvann det. Jag är supernöjd!! Ville bara tipsa om det. Det kanske inte bara är jag som får extra torra läppar när det är vinter och kallt ute. Som sagt, 40 kr på kicks!

PEPP PEPP PEPP

Det är sånt här som peppar mig, som får mig att vilja! Jag har inte en av sveriges största bloggar, jag har inte ens en jättestor blogg, men jag har så himla fina läsare och det räcker för mig. Tusen tack och miljoner kramar ska ni ha!!!

HEJ! Did you missed me? Skoja. Idag börjar jag blogga som vanligt igen. För er som har missat har jag haft fullt upp med dansen. Jag har haft 7 föreställningar på 3 dagar. Det har varit himla stressigt. Nu kan jag äntligen andas igen! Hur har ni haft det? Vad har ni gjort? Jag har knappt haft tid för sociala medier över huvudtaget. Missat massor på twitter och instagram t.ex. Men nu är jag tillbaka! Och jag är peppad och har en del planer för bloggen! Keep your eyes open ;)

JULKÄNSLA?

Har ni någon julkänsla? Eller över huvudtaget vinterkänsla? Jag skulle säga ''knappt''. Snön har liksom inte kommit än, hörde dock att det skulle komma på fredag. Något som får mig att känna lite jul är JULPYNT! Tycker det är så himla mysigt och det är ju inte direkt så att man har det året om och därför blir det mer speciellt. Här i vårt hus vid juletid har vi ALLTID chokladaskar som Paradis eller Aladdin.
Jag älskar verkligen julen, det är så mysigt med familj och släkt. Det finns en sak jag inte gillar med julen, det är julmat. NEJJJJJJJJJ, men jag måste ju äta det ändå, det bara är ju så. Vad tycker ni om julen?

REPA REPA REPA

Hej på er! Just nu har vi dansare i skolan koncentrationsdagar vilket innebär att vi endast koncentrerar oss på dansen, alltså inga vanliga lektion denna vecka. Idag har vi repat en hel del, det har blivit lite ändringar som att t.ex. jag har ett solo i en koreografi. Min partner fick inte vara med så nu har jag ett litet solo att sätta ihop bara ikväll. Känner mig jättestressad!! Måste äta (håller på nu), duscha, sätta ihop ett solo, fixa kläder + smink, kolla på en film till skolan och The Fooo har livestream, allt det där bara ikväll. Dessutom behöver jag lägga mig tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon och har genrep med publik redan kl. 10. 
På bilden är det några tjejer i 3an som dansar, dom dansar i mjöl(!!). Enligt mig är det en av de bästa koreografierna föreställningarna. 


TISDAGENS OUTFIT



∙ Cardigan - Gina Tricot ∙ Blus/skjorta - Bikbok ∙ Jeans - Bikbok 
∙Skor - Din sko (tror jag) ∙ Tygpåse - Monki ∙Klocka - Festina ∙ Halsband - Style by Tyra

ANDREAS WIJK


GODNATT


Vill säga förlåt IGEN för usel bloggning. Jag har för tillfället inga nya bra bilder därför är det tråkigt att blogga. Men tänkte ta lite outfitbilder imorgon om jag har tid. Jag kommer att vara ganska upptagen med dansen denna vecka vilket gör att jag inte hinner blogga som jag brukar göra. Ska dansa varje dag och jag ska stå på scenen 49 gånger på 3 dagar, torsdag, fredag och lördag - så jag har en hel del press på mig och jag känner mig väldigt stressad. Jag kommer uppdatera varje dag men inte så ofta som jag brukar. Nästa vecka, då lovar jag att komma igång som vanligt igen. Puss och godnatt! 

OG





SATURDAY

Hej och förlåt för låg uppdatering! I'm sooooo sorry. Har inte haft så mycket tid till att blogga, som vanligt när jag är i Stockholm. Jag är ute så himla mycket, sitter inte inne och tar det lugnt förrän på natten när vi kommer hem hit. Anyway, det har varit en ganska så trevlig dag men hur kallt är det inte ute? Enligt mig, helt stört kallt. Gick på stan med Emelie, Vaneza och Josefine tidigare, sedan satte vi oss och käkade på subway, då kom även Agnes och Norma. Sen drog vi och träffade massor med folk och träffade killarna (The Fooo) liten snabbis. Eller jag träffade bara Oscar och Ogge, men jag är supernöjd!! Dom var så himla härliga. 
 
Imorgon åker jag hem, vid 5-tiden tror jag. Direkt när jag kommer fram till Norrköping så ska jag gå till dansstudion och träna, det behövs. Går runt med ångest och stress för att det är dansföreställningar om bara några dagar. JAJAAAA!

RSS 2.0